Як приготувати м'яку яловичину?

Як приготувати м'яку яловичину?

03.11.22 17:31 53 566

Яловичина-дуже популярний сорт м'яса в слов'янському меню. З нього готують стейк, гуляш, бефстроганов, лагман, супи і багато інших смачних страв. Яловичина відома своєю жорсткістю, але це не зовсім правильне твердження. Насправді блюдо з яловичини може бути дуже м'яким і соковитим, якщо правильно підібрати м'ясо і правильно його приготувати. Про ці кулінарні секрети ми і поговоримо в нашій статті.

Шпаргалка по вибору яловичого м'яса

  • Рулька. Задіюється при ходьбі, тому відрізняється достатньою жорсткістю. Але ідеально підходить для приготування холодцю.
  • Стегно-не менш вимогливе і жорстке м'ясо. Запікати його не кращий варіант, а ось для варіння, приготування супу або борщу – найкраще рішення.
  • Лопатка. Багато хто помилково вважає, що це найм'якша частина. Лопатка підійде для гасіння в мультиварці і запікання в рукаві. Тоді блюдо вийде соковитим і м'яким.
  • Огузок. Ідеально підходить для котлет, також його можна використовувати для тривалого томління в духовці або мультиварці.
  • Вирізка. Вважається найм'якшою і дорогою частиною. Вона прекрасно підходить для смаження на сковороді і приготування стейків на грилі.
  • Товстий і тонкий край призначені для швидкої термічної обробки.
  • Кострець. Використовується для запікання і тушкування.
  • Грудина прекрасно підходить для приготування бульйонів. Часто використовується в борщах, підходить для плову і жаркого.
  • Ребра-ідеальне рішення для гриля і барбекю, але попередньо м'ясо потрібно замочити і промаринувати
  • Шия підходить для приготування фаршу або бульйону. З неї часто роблять начинку для пельменів, і навіть готують шашлик.

Звісно, молода телятина буде в усіх відношеннях м'якше і ніжніше, але і смак у неї буде не такий насичений і виразний. Якщо вибрати правильний шматок м'яса і правильну обробку, то ви гарантовано отримаєте не тільки смачне, але і корисне блюдо. Яловичина і телятина містять всі незамінні амінокислоти і білки, серед яких колаген і еластин. Також це м'ясо-лідер за вмістом гемового заліза. Що стосується якості м'яса, то Фермерський продукт завжди буде цінніше звичайної магазинної яловичини. Тому при виборі м'яса для приготування плову, шашлику або бефстроганов, обов'язково вибирайте найбільш свіжий і якісний продукт. Не забувайте, головними критеріями вибору є колір, запах, структура і загальний вигляд м'яса.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 42)
Попередня новина: Преимущества онлайн ...
Наступна новина: Обзор спиннинговых ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
tov_nachalnik - 04.11.22

було цікаво вас почитати, спасибі і удачі!

аватар країна
rum22233 - 04.11.22

Класс! Афтару респект!

аватар країна
Tengor - 04.11.22

что-то в этом есть, безусловно

аватар країна
megaki - 04.11.22

Было интересно почитать!!!

аватар країна
Veter_run - 04.11.22

Хм… Очень даже ничего.

аватар країна
alex_kavinsky - 04.11.22

Отличная Инфа

аватар країна
ya_not - 04.11.22

Абсолютно согласен

аватар країна
ahahhahahahahahahahahahhahahaha - 04.11.22

спасибі за цікаву ретроспективу!

аватар країна
William_Flynn - 04.11.22

Я звичайно, мало, що тямлю в даній темі, але постараюся осилити.

аватар країна
Darksidepunk - 04.11.22

Не верю.

аватар країна
filkraft - 04.11.22

З уводольствіем потиснув би автору руку, його сайт - диво.

аватар країна
IcyTitan - 04.11.22

Кожна стаття автора відмінна від попередньої. Висновок: читати автора :)

аватар країна
Avrora9 - 04.11.22

Сенкс. Цікаво, і взагалі корисний у Вас сайт

аватар країна
nn_man25 - 04.11.22

смени название домена

аватар країна
DogDoggyDog - 04.11.22

Это — глупость!

аватар країна
asidc - 04.11.22

Велике спасибі!

аватар країна
SVA13 - 04.11.22

Блог зроблений дуже професійно, і легко читається

аватар країна
AdesWepore - 04.11.22

познавательная тема

аватар країна
yourinvader - 04.11.22

Досить цікава і пізнавальна тема

аватар країна
petrenko_oxana - 04.11.22

Всегда приятно читать умных людей

аватар країна
lazloo - 04.11.22

круто

аватар країна
Goodman420 - 04.11.22

круто

аватар країна
Inakamono - 04.11.22

Классно!

аватар країна
anakatsuba - 04.11.22

Сенкс. Цікаво, і взагалі корисний у Вас сайт

аватар країна
heliocentric - 04.11.22

ну що тут скажеш ...

аватар країна
B1EEE - 04.11.22

Все четко и по делу. Хорошо написано, благодарю.

аватар країна
kfc_roll - 04.11.22

Дуже хороший пост! Дякую за виконану роботу!

аватар країна
Romazanov - 04.11.22

Кожна стаття автора відмінна від попередньої. Висновок: читати автора :)

аватар країна
drumblegum - 04.11.22

Спасибо за интересный материал!

аватар країна
Leo164 - 04.11.22

Откуда берете инфу для постов если не секрет?

аватар країна
artemzab - 04.11.22

Мне понравилось!

аватар країна
desuanyway - 04.11.22

Отличная Инфа

аватар країна
Gold999Gold - 04.11.22

Блестящая идея

аватар країна
Az1mute - 04.11.22

вот это позитив) просто класс)

аватар країна
Lizard00011 - 04.11.22

Дуже пізнавально, респект

аватар країна
onebyte5d0 - 04.11.22

Хе-хе, мой первый коммент :)

аватар країна
Rearmo - 04.11.22

Мені все сподобалося

аватар країна
Venus888 - 04.11.22

пізнавальна тема

аватар країна
Ural_Perspective - 04.11.22

Нормусь

аватар країна
kazees - 04.11.22

Я конечно, мало, что смыслю в данной теме, но постараюсь осилить.

аватар країна
Даня Вегас - 03.11.22

Це просто бомба !!!

аватар країна
val_prod_action - 03.11.22

чего тока не придумают...

аватар країна
FuckUpYourRReality - 03.11.22

Блог супер, побольше бы подобных!

аватар країна
mazahaka - 03.11.22

Привіт! Пропоную обмін постовими з вашим блогом.

аватар країна
dgcfhvff - 03.11.22

было интересно вас почитать, спасибо и удачи!

аватар країна
onionshert - 03.11.22

Читаешь это и думаешь...

аватар країна
smikov - 03.11.22

поміняй назву домену

аватар країна
pavelgulyaev - 03.11.22

Умные вещи говорит автор!

аватар країна
UpDendy - 03.11.22

прочитала з задоволенням

аватар країна
Griha1987 - 03.11.22

новина послав по інету.

аватар країна
Kayloplus - 03.11.22

погоджуся з автором

аватар країна
yablevanulfu - 03.11.22

ну, ничо так… в общем.

аватар країна
proxyzz - 03.11.22

Побольше б таких постов на блоге.