Автомобільне освітлення - один з головних елементів безпечної їзди

Автомобільне освітлення - один з головних елементів безпечної їзди

07.11.22 15:23 8 460

Коли настає вечір та ніч, а надворі стає темно, автомобіль не може рухатися безпечно без відповідного до правил руху освітлення дороги. Для цього в салоні встановлюється світло автомобіля. Висвітлення автомобіля існує як внутрішнє, так і зовнішнє. Світло в салоні потрібне виключно для комфорту, в той час, коли зовнішнє освітлення це освітлення шляху руху. Від нього залежить, наскільки безпечним може бути цей рух проїжджою частиною дороги.

Автомобільне світло встановлюється під час складання транспортного засобу. Але після придбання машини водії, як правило, розміщують додаткові джерела, щоб комфортніше почуватися при пересуванні в авто, особливо вночі.

Якщо зайти на сторінки інтернет-магазину «Болгарка.укр», то можна знайти для себе величезний вибір оптики, призначений для якіснішого підсвічування дороги.

Види освітлювальних приладів, представлених для продажу

У магазині кожен клієнт зможе знайти прилад для освітлення, що оптимально підійде саме для його автомобіля.

В наявності:

  • протитуманні ліхтарі та фари;
  • LED-світло на авто;
  • фара прожектор;
  • світлодіодне головне освітлення автомобіля;
  • стоп-сигнал.

Протитуманні фари є у продажу як штатні (для певної марки авто), так і додаткові. Вони забезпечать дуже хорошу видимість у той час, коли погода похмура або весь навколишній простір заволокло туманом. Зазвичай вони жовтого кольору, тому що їм краще пробити туман, але є білі та комбіновані.

Освітлювальні лампи LED-світло мають білий відтінок, який не засліплює. Це надійний і, як правило, універсальний варіант освітлення, захищений від бруду та вологи.

Фара прожектор — це потужний прилад для освітлення дороги за напрямом шляху. Тим водіям, які довго перебувають у дорозі та часто їздять переважно ночами, вона просто необхідна.

Дуже популярні зараз джерела світла на діодах. Світлодіодні лампи для авто ближнього та дальнього освітлення набагато ефективніше за прості автомобільні лампи. Такі прилади потужніші, економніші і демонструють набагато довший експлуатаційний строк.

Стоп-сигнали представлені як у штатному варіанті для певного типу кузова авто, так і додаткові.

«Болгарка.укр» — це популярний інтернет-магазин фар для автомобілів самих різних марок. Тут кожен водій знайде свій товар і обере додатковий прилад, який дозволить йому в нічний час та у погану погоду вільно та безпечно подорожувати.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 59)
Попередня новина: Забудьте про сайты ...
Наступна новина: Как выбрать кровать для ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Shiiiet - 07.11.22

Мені, наприклад є чим поділитися, думаю не тільки мені.

аватар країна
Lucky_Dreamer - 07.11.22

Величезне дякую!

аватар країна
verdomdestront - 07.11.22

Каменты жгут! :-D

аватар країна
staticdjacobs - 07.11.22

просто афигенно !!!!))

аватар країна
Duhastovna - 07.11.22

ну что тут скажешь…

аватар країна
b2whats - 07.11.22

класс!

аватар країна
Dunk_memes - 07.11.22

Вы Преувеличиваете.

аватар країна
witchspice - 07.11.22

Завжди приємно читати розумних людей. Дякуємо!