Що потрібно знати при виборі типорозміру: які особливості,переваги,характеристики

Що потрібно знати при виборі типорозміру: які особливості,переваги,характеристики

10.11.22 02:47 0 393

Якщо у вас легкове авто, то рекомендуємо обрати шини типорозміру 245/40 R19. Перша цифра показує ширину, друга – висоту, третя – внутрішній діаметр. Також при виборі треба звертати увагу ще на два параметри: індекс швидкості (показує максимальний розгін автомобіля, при якому його можна безпечно експлуатувати) та навантаження (стандарт, що відповідає за максимальне навантаження, яке може витримати транспортний засіб).

Розмір 245/40 R19 оптимально підходить до наступних марок автомобіля: Acura, Auda, Citroen, Infiniti, Nissan, Mersedes, Dodge, Honda, Jaguar та інші. Якщо ви вагаєтеся чи можна використовувати інший типорозмір, то завдяки онлайн калькулятору можна підібрати альтернативний варіант.

Опис

Зимові та літні шини типорозміру 245/40 R19 вважаються найкращими представниками даного модельного ряду. Вони характеризуються високими експлуатаційними та технологічними особливостями, довговічністю, відмінною якістю, практичністю та стійкістю до негативного впливу навколишніх факторів.

Літня гума призначена для використання у теплу пору року, може витримувати підвищений температурний режим та дощ. Під час розробки протекторного малюнку використовувалося комп’ютерне моделювання та інноваційні технології. Велика кількість конфігураційних блоків та ребра жорсткості відповідають за відмінну курсову стійкість, керування та максимальне зчеплення з асфальтом.

Дренажна система гарантує ефективне водовідведення та захист від аквапланування. До переваг типорозміру 245/40 R19 відноситься висока міцність, стійкість до зносу та механічних пошкоджень. Завдяки йому у салоні комфортно та тихо.

Зимові моделі рекомендовані для холодної пори роки, причому їх треба встановлювати, як тільки температура почне знижуватися, вологість повітря становитиме +70 градусів. У цьому варіанті протекторний малюнок відрізняється агресивним характером. Масивні блоки, трьохмірні ламелі та шипи відповідають за максимальне зчеплення з вологим, засніженим та обледенілим дорожнім покриттям.

До переваг відноситься стійкість до зносу, морозів, відмінна гумова суміш, що входить у склад (силіка, кремній, полімери, натуральні компоненти). Додаткові підконавчі слої дозволяють уникнути механічних пошкоджень та деформації.

Як правильно обирати типорозмір?

Щоб обрати найбільш відповідний типорозмір треба:

  • подивитися на колесах (якщо ви перший власник);
  • спитати в офіційного дилера;
  • скористатися онлайн підбирачем;
  • подивитися в інструкції стосовно експлуатації транспортного засобу.

Ще один варіант — подивитися на внутрішній частині кузова. Стандартно наклейка знаходиться в одному із перерахованих місць: на внутрішній частині люка бензобака або стороні кришки бардачку, на боковій стійці автомобіля, на торцевій частині двері, яка знаходиться зі сторони водія.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 45)
Попередня новина: Як вибрати водонагрівач?
Наступна новина: Ленты на выпускной

КОМЕНТАРІ