Декілька переваг світлодіодного освітлення

Декілька переваг світлодіодного освітлення

10.11.22 19:32 2 449

Світлодіодне освітлення – це новітня розробка світлотехнічної промисловості. Енергоефективність і значний термін служби світлодіодної технології зберігає весь потенціал для зміни того, як організації освітлюють свої приміщення за рахунок зниження вартості електроенергії тазагальне використання енергії. На https://plafon.kiev.ua/lustry-svetodiodnye/ ви можете підібрати для себе кращі світлодіодні люстри.

Що таке світлодіодне освітлення?

Світлодіод означаєсвітловипромінюючий діод. Світлодіод — це напівпровідниковий пристрій, який генерує світло за допомогою процесу, який називаєтьсяелектролюмінесценція. Коли ви пропускаєте електричний струм через напівпровідниковий матеріал, він випромінює видиме світло. Таким чином, світлодіод абсолютно контрастує з фотоелектричним елементом, який використовується в сонячних батареях для перетворення видимого світла в електрику.

Зараз ми працюємо зі світлодіодами третього покоління. Це останнє покоління служить довше, довговічніше, працює краще та є більш енергоефективним, ніж будь-яке інше джерело освітлення. Зараз багато промислових, комерційних і житлових об’єктів використовують світлодіоди для широкого спектру застосувань.

Переваги світлодіодного освітлення

Пропозиція світлодіодного освітленнябагато переваг для промислових і комерційних підприємствякі зацікавлені в зменшенні споживання енергії та витрат. Ось деякі переваги світлодіодних світильників:

Довгий термін служби

Порівняно з терміном служби звичайної лампи розжарювання, термін служби світлодіодного світильника набагато кращий. Середня лампа розжарювання працює близько тисячі годин. Середній термін служби світлодіодного світильника становить 50 000 годин. Залежно від того, як ви його використовуєте, його термін служби може досягати 100 000 годин. Це означає, що світлодіодний ліхтар може прослужити від шести до 12 років, перш ніж вам доведеться його замінити. Це в 40 разів довше лампи розжарювання.

Енергоефективність

Ще однією з провідних переваг світлодіодного освітлення є їх енергоефективна робота. Ви можете виміряти енергоефективність джерела освітлення вкорисні люмени, який описує кількість освітлення, яке випромінює пристрій на кожну одиницю потужності, або ват, яку використовує лампочка. У минулому ми вимірювали світло кількістю люменів, яке воно виробляло, але реальність така, що частина цих люменів витрачається даремно. Світлодіодне освітлення виробляє менше відпрацьованого світла та більше корисних люменів, ніж інші технології освітлення.

Покращена екологічна ефективність

Для компаній стає все більш важливим бути екологічно чистими. Клієнти все більше хочуть екологічно чисті варіанти, а використання екологічно чистого джерела світла може допомогти компаніям зменшити споживання енергії, а також залучити соціально свідому базу споживачів.

Здатність працювати в холодних умовах

Традиційні джерела освітлення не люблять холодної погоди. Коли температура падає, джерела освітлення, особливо люмінесцентні лампи, потребують більшої напруги для запуску, і інтенсивність їхнього світла зменшується.

Відсутність тепла або УФ-випромінювання

Якщо ви коли-небудь пробували замінити лампочку розжарювання відразу після того, як вона згасне, ви знаєте, як вони нагріваються, коли використовуються. Багато традиційних джерел освітлення, наприклад лампи розжарювання, обертаються більше ніж90% енергії вони використовують для опалення,виділяючи лише 10% енергії на фактичне виробництво світла.

Це також робить світлодіоди ідеальними для освітлення творів мистецтва, які з часом погіршуються або ламаються під впливом УФ-променів.

Миттєве освітлення та здатність витримувати часті перемикання

Якщо ви шукаєте світло, яке повинно загорятися швидко, вибирайте світлодіодне освітлення. Світлодіодні лампи можуть миттєво вмикатися та вимикатися. Якщо ви, наприклад, використовуєте металогалогенну лампу, вам потрібно підготуватися до періоду прогріву. Подумайте, як люмінесцентне світло мерехтить, коли ви його вмикаєте, і часто потрібно дві-три секунди, перш ніж воно повністю засвітиться. Це деякі з ускладнень, які можна уникнути, встановивши світлодіодні світильники.

Крім того, традиційні джерела освітлення мають менший термін служби, якщо їх часто вмикати та вимикати. На світлодіодні лампи не впливає часте перемикання. Це не спричиняє жодного зменшення терміну служби чи ефективності.

Спрямованість

Кожна звичайна технологія освітленнявипромінює світло на 360°навколо джерела світла. Це означає, що якщо ви хочете, щоб світло освітлювало певну область, вам потрібно придбати аксесуари, щоб направляти або відхиляти світло в потрібному напрямку.

Якщо ви не використовуєте щось для відображення або перенаправлення світла, ви витрачатимете енергію на освітлення ділянок, які не потребують освітлення, що призведе до вищих витрат на електроенергію.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 59)
Наступна новина: Методы соединения ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Dizselector - 10.11.22

Читаєш це і думаєш ...

аватар країна
MonkCl - 10.11.22

Нормусь