Вибір команди дизайну ресторану

Вибір команди дизайну ресторану

16.11.22 08:36 0 696

Відкриття ресторану може бути найскладнішим, але водночас корисним завданням у кар’єрі власника бізнесу. Щоб розпочати процес, вам потрібне гарне місце розташування, надійна концепція, чіткий напрямок і чималий капітал. Коли підприємець має ці вимоги, першим кроком є збір команди, щоб створити дизайн ресторану, але насправді це може бути найскладнішою частиною процесу. Існує стільки професіоналів, скільки робіт, які потрібно виконати, але кількість найнятих залежить від обсягу знань власника, скільки зусиль він хоче вкласти в процес і, звичайно, бюджету.

Як мінімум, залежно від фізичного розташування та обсягу роботи, необхідної для реалізації концепції в просторі, проект, швидше за все, потребуватиме послуг ліцензованого архітектора та інженера або, принаймні, консультанта з дизайну ресторану, який може створити плани використання генеральним підрядником і для подання до місцевого відділу охорони здоров’я та будь-якого відповідного дозвільного органу.

Витрати

У вищій частині бюджету на проектування та з мінімальною роботою, необхідною власнику, список професіоналів, найнятих у команду дизайну ресторану, може включати архітектора, дизайнера інтер’єру та інженера, а також консультантів з дизайну кухні ресторану, планування їдальні. і потоку, консультанта з концептуального брендингу і, звичайно, генерального підрядника та його субпідрядників. Витрати, пов’язані з використанням такої вражаючої команди дизайнерів і розробників, можуть бути значними, але переваги для проекту та ймовірність успіху можуть значно переважити початкові інвестиції в цих професіоналів.

Подібно до того, як у сфері громадського харчування в будь-якій групі дизайнерів ресторану працюватиме досвідчений професіонал у своїй галузі знань, так і в проекті можуть бути ті самі сегментовані професіонали, які працюють у тандемі, щоб розробити концепцію. Кожна особа відіграватиме певну роль у процесі розробки, що принесе користь від її сфери знань. Звичайно, не кожен проект має бюджет, щоб залучити таку кількість професіоналів, і більшість нових концепцій розробляються безперебійно за участю архітектора, інженера, консультанта з дизайну комерційної кухні та генерального підрядника, тому цього зазвичай достатньо для більшості нових рестораторів.

Процес відбору

Коли є чітке уявлення про те, що може собі дозволити проект і які експерти потрібні для розташування, можна починати процес відбору. Зазвичай це починається з того, що власник зв’язується з координатором проекту, яким може бути або архітектор, який спеціалізується на ресторанах, або, частіше, фірма з дизайну кухні ресторану. Досвідчена фірма, що спеціалізується на розвитку ресторанів, може легко надати власнику кількох потенційних членів команди, з якими вони рекомендуватимуть укладати контракт з власником. Ресторанна індустрія є дуже унікальною, тому використання координатора проекту, який спеціалізується в цій галузі, допоможе значно скоротити стартові витрати просто завдяки його здатності передбачити та звести нанівець будь-які потенційні затримки через відсутність досвіду стороннього впливу на проект.

Незалежно від того, як власник ресторану бачить свою концепцію, вона повинна починатися з досвідченої команди, яка допоможе їм якнайшвидше та ефективніше втілити її в життя. У цій галузі ніщо не замінить практичного досвіду, і цей досвід може бути безцінним для будь-якого потенційного власника, який шукає переваги в найбільш нестабільному бізнесі у світі.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 116)
Попередня новина:   Як успішно перевезти ...
Наступна новина: Кальян для дома: просто и ...

КОМЕНТАРІ