У Тернополі на бульв. Данила Галицького цілодобово працює мобільний пункт обігріву «Пункт незламності»3894

У Тернополі на бульв. Данила Галицького цілодобово працює мобільний пункт обігріву «Пункт незламності»3894

01.12.22 09:12 0 271
Цими днями міський голова Сергій Надал оглянув мобільний пункт обігріву «Пункт незламності», що функціонує на бульв. Данила Галицького (біля «Палацу спорту») у Тернополі. Для потреб тернополян та гостей нашого міста локація працює цілодобово.

«У Тернополі триває робота з облаштування нових пунктів обігріву. На працює три мобільних пункти, роботу яких забезпечує Державна служба з надзвичайних ситуацій, а також – 11 стаціонарних. Щодня плануємо відкривати по декілька нових пунктів, частина з них – функціонуватиме цілодобово, – зазначає міський голова Сергій Надал. – Зараз працюємо над, щоб до облаштування таких пунктів долучився соціально відповідальний бізнес. Зокрема, надав приміщення чи це кафе, чи офіси, де є тепло, генератори та можливість користуватись інтернетом. Щодня в міру появи нових пунктів обігріву будемо повідомляти про це на сайті міської ради».

Міський голова додає, у Тернополі триває облаштування 12 великих пунктів масового проживання людей на випадок критичної ситуації. У таких пунктах, зокрема, буде мобільний зв'язок, вода, генератори, подача теплоносія, буржуйки, польові кухні, медикаменти, що дозволить комфортно проживати людям.

До слова, станом на 29 листопада у Тернополі працює 14 пунктів обігріву.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ