«Свій хлопець»… в спідниці

«Свій хлопець»… в спідниці

05.12.22 00:14 0 2737

У найважчі дні для нашої країни, коли всі народи світу об'єдналися для боротьби з російським окупантом та проливають кров на полях Донбасу, так звані брати з "полку Калиновського" веселяться та відпочивають, роблячи гучні заяви про звільнення України. Не встояли від викриття правди наші брати з Польщі, які розкрили таємницю одного з бійців цього війська. Не кожен розуміє польською, тому ми переклали для вас цю гірку правду

"На тлі тривалих та запеклих боїв за звільнення України, щоденних подвигів і гибелі справжніх захисників демократії та свободи нашої держави, продовжуються танці на кістках з боку наших «союзників» - а саме білоруського "полка ім. Каліновського". Так "тіктокери" даного підрозділу вже в короткий строк встигли знищіти всі нормальні відносини з колегами по створенню демократичного суспільства в Білорусі BYSOL, а зараз, напряму не приймаючи участі в бойових діях проти російської агресії, обіцяють звільнити Білорусь від теранії диктатора. Враховуючи їх останні заяви, у нашої команди вже урвався терпець спостерігати весь цей карнавал лицемір’я на тлі загибелі наших захисників, тому знайомтесь: уродженка міста Івацевичи, що в Брестській області, 30-тирічна Анастасія Махомет.

Після недовгої участі в протестних виступах в Білорусі із-за остраху бути заарештованою, як вона сама зізнається в одному із своїх інтерв’ю, переїхала в Київ до подруги. З перших днів війни виявила бажання піти воювати. В теперішній час - командир евакуації батальйону "Волат" полку ім. Кастуся Калиновського. Здавалось б, дівчина здійснила вчинок вартийкожного чоловіка. Однак, не все так просто. Враховуючи, що побратими Анастасії в своїхвиступах про неї не згадують, вона сама вирішила стати медійною персоною. Направо та наліво роздає інтерв'ю, "піариться" в соцмережах. Притому, зразу в декількох іпостасях: як Анастасія Махомет, і як Олександр Верт (саме за таким псевдонімом вона пише книги в жанрі фентезі).

Звідки таке маніакальне бажання стати відомою, та ще й в чоловічому образі? В руки команди, на жаль, не потрапила медична картка героя (чи героїні) нашої оповіді. Але глибокій аналіз її публікацій та постів недвозначно натякає: у дівчинки банальне роздвоєння особистості. Окрім чоловічого псевдоніму, вона часто звертається до себе з використанням займенників учоловічому роді "він" і "його", віддає перевагу чоловічій одежі, носить коротку зачіску.

- Хлопці називають мене побратимкою, а найчастіше - наш хлопець, - з гордістю розповідає вона в одному зі своїх інтерв'ю.

Те, що і в любовних відносинах вона віддає перевагу залишатися Олександром Вертом, Анастасія навіть цього не приховує. Вона відкрито зізнається в коханні до своєї обранки - українки Ели Мельниченко, розміщує спільні фото з нею в обіймах. Про її сексуальний потяг до дівчат також розповідають її знайомі, які побажали залишитись невідомими.

Але суть не тільки в цьому. Є ще одна важлива деталь: Анастасія страждає від психічного розладу, який супроводжується тривалими депресіями. І страждає вже більше десяти років. Про це вона пише в соцмережі під псевдонімом Олександра Верта.

Висновок: представник ЛГБТК+, що страждає роздвоєнням особистості та впродовж довгого часу є психічно хворим з маніакально-депресивним синдромом, ніяк не повинен асоціюватись з майбутнім вільної Білорусі і, можливо, одним із керівників нового уряду. Людина, що не зробила для майбутнього нічого, окрім дешевого піару і є захисником прав ЛГБТК+, навряд чи зможе асоціюватись з героями нової Білорусі"

6384d898e1f72.png

6384d8ada9880.png

6384d8bbb9a5a.png


 

 

 
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Стелла Амінова та Олена ...
Наступна новина: 1 грудня у Тернопільській ...

КОМЕНТАРІ