Літні розваги: як грати з собакою надворі?

Літні розваги: як грати з собакою надворі?

12.12.22 11:28 2 571

Скориставшись літньою погодою, це чудовий спосіб дати собаці таку необхідну вправу, зміцнюючи ваш зв’язок. Вашій собаці сподобається спробувати наведені нижче пропозиції, щоб весело провести час на сонці з вами! З цим вам допоможуть товари для активних собак Activdog.com.ua.

Водні розваги для собак

Хочете підсилити «літній фактор» будь-якої гри? Просто додайте води! Встановіть спринклерну «перешкоду» у своєму дворі та заохочуйте собаку насолодитися прохолодним напоєм, коли вона ганятиметься за літаючим диском чи м’ячем крізь водяну завісу.

Якщо ваша собака дуже любить мокнути, спробуйте станцію для качання дитячого басейну. Просто наповніть дитячий басейн, а потім киньте туди кілька скибочок яблук і хрусткі ласощі для собак. Цуценята, мотивовані іграшками, можуть віддавати перевагу стрибкам для плаваючих собачих іграшок, а також деяких, які опускаються на дно басейну, як-от іграшки з жорсткими гумовими кільцями.

Але пам’ятайте, навіть собакам потрібен рятувальник. Залишайтеся поруч, коли вводите водні ігри, щоб переконатися, що ваша собака грає безпечно.

Ігри на природі для собак

Літні розваги не завжди означають потіти, особливо якщо у вас є старша собака. Ігри з запахами, як-от «знайди іграшку» або «хованки», використовують переваги просто неба, але не дозволяють вашій собаці перенапружуватися під час гри. Обидві ігри використовують неймовірні здібності вашої собаки до запахів — єдина різниця полягає в тому, що ваша собака намагається відкрити.

«Знайти іграшку» трохи схоже на пошуки скарбів — собака повинна обнюхати ваше подвір’я, щоб знайти заховану здобич. Почніть із того, що сховайте улюблену іграшку на виду, ніби вона звисає з низької гілки дерева. Скажіть собаці «знайти це», а потім разом зіграйте в кілька раундів перетягування або принесення, коли він схопить його. Повторіть процес, ховаючи іграшку в дедалі складніших місцях, наприклад у квіткових горщиках або під подушками на веранді. Ви можете бути здивовані, дізнавшись, який потужний ніс у вашої собаки!

«Хованки» з вашим цуценям схожі на завдання з пошуку та порятунку. Попросіть собаку «залишитися», а потім сховайтеся в помітному місці, наприклад, за кріслом. Звільніть собаку від зупинки та крикніть «Знайди мене!» збудженим голосом. Влаштуйте святкування, коли ваша собака виявить вашу схованку — ви можете зіграти в буксир або дати собаці кілька ласощів. Повторіть процес, але сховайтеся в дещо складнішому місці. Оскільки гра стає складнішою, вам, можливо, доведеться дати своїй собаці кілька підказок, щоб допомогти їй дізнатися вас, але не надто багато. Якщо дозволити собаці покладатися на свій чудовий нюх, щоб знайти вашу схованку, це призведе до того, що цуценя буде щасливо виснаженим.

Поради щодо безпеки влітку

Цуценята легко перенапружуються, коли розважаються на вулиці, тому переконайтеся, що завжди є свіжа вода. Вибирайте ранкові або вечірні ігри під час собачих літніх днів, щоб уникнути екстремальних полуденних температур. Пам’ятайте, що деякі коротконосі породи, такі як мопси та бульдоги, схильні до перегріву, тому намагайтеся знаходити тінь і робити ігри на вулиці короткими. Майте на увазі, що пряме сонце особливо небезпечно для чорних собак. І, нарешті, перевірте температуру поверхні, якщо ви граєте на чомусь іншому, ніж на траві — гарячий асфальт або пісок можуть бути болючими для лап.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 45)
Попередня новина: С чего начать ремонт в ...
Наступна новина: 10 поширених проблем зі ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Intail - 12.12.22

Может Ваш сайт даже поднимется в выдаче за такой материал.

аватар країна
EverKun - 12.12.22

Может Ваш сайт даже поднимется в выдаче за такой материал.