На базі Центру науки Тернопіль з 08:00 по 21:00 год працює стаціонарний пункт обігріву для мешканців

На базі Центру науки Тернопіль з 08:00 по 21:00 год працює стаціонарний пункт обігріву для мешканців

18.12.22 09:33 0 528
13 грудня, міський голова Сергій Надал оглянув, як працює стаціонарний пункт незламності «Тепле місто», що розгорнутий на базі Центру науки Тернопіль (площа Героїв Євромайдану, 4). Працює пункт обігріву щоденно, з 08:00 по 21:00 год.

«Ми бачимо дії ворога, який цілеспрямовано нищить критичну інфраструктуру. Тож продовжуємо роботу над тим, щоб забезпечити у Тернополі місця для обігріву населення у випадку зникнення світла, тепла та води. Так, розгортаємо пункти у яких має бути забезпечено: тепло, резервна подача живлення (генератор), зарядні пристрої, інтернет, гарячі напої тощо, – зазначає Сергій Надал. – Мережа пунктів обігріву у нашому місті налічує 17 локацій. Більшістю з них громадяни користуються до 19-20 год, тому деякі заклади працюють за графіком. Цілодобово працюють пункти на Залізничному вокзалі, пункти незламності, що розгорнуті на базі ДСНС та мобільні пункти обігріву».

Міський голова додає, у випадку критичної ситуації усі пункти перейдуть у цілодобовий режим роботи.

Додамо, у Тернополі пункти незламності позначені на інтерактивній карті, що у розділі «Е-сервіси». Також інформація доступна у мобільному додатку «е-Тернопіль», який доступний для завантаження користувачам Android та iOS.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Мобільний додаток ...

КОМЕНТАРІ