Металева водостічна система: призначення і переваги

Металева водостічна система: призначення і переваги

18.12.22 05:44 0 464

Без системи водостоку покрівлі неможливо уявити жодної будівлі або споруди. Вони збирають рідкі опади і відводять їх з даху. Якщо не обладнати дах системою водостоку, то вона не зможе повноцінно виконувати свої функції, так як вода буде роз'їдати підставу і вимощення. Сьогодні на ринку будівельних матеріалів представлені різні види водостічних систем. Серед найпопулярніших рішення-водостічна система металева і пластикова. Яку вибрати? Характеристики та переваги розглянемо в нашій статті.

Пластик або метал

Для початку розглянемо переваги металевих водостічних систем:

  • Висока міцність і тривалий термін служби
  • Збереження цілісності навіть після деформування
  • Стійкість до серйозних навантажень
  • Вогнетривкістю і пожежобезпечність
  • Можливістю застосування в діапазоні температур від -60 до 130 градусів Цельсія, що дозволяє експлуатувати їх в різних кліматичних регіонах.

Метал легко справляється з величезними масами снігу, які пізніше під час відлиги перетворюється на лід. Матеріал майже не змінюється в обсязі і не трісне, на відміну від пластику. Але все одно не можна сказати, що металеві водостоки ідеальні. У них теж є ряд недоліків: велику вагу, складність монтажу, схильність до корозії, складність очищення. Ще одним недоліком систем є недостатня шумоізоляція, яка під час дощу створює ефект барабана. Але все це ніщо в порівнянні з величезним терміном служби і прекрасними експлуатаційними характеристиками металевих водостічних систем. Вони мають привабливий зовнішній вигляд, а з появою сучасних матеріалів дозволяють враховувати навіть естетичні уподобання покупця. Сьогодні ви можете вибрати не тільки матеріал і тип конструкції, але і колір, який гармонійно поєднується з фасадом і екстер'єром будівлі.

Де купити водостічну систему для дому?

Сьогодні купити водостоки можна як в стаціонарних спеціалізованих магазинах, так і в великих будівельних гіпермаркетах. Але ми рекомендуємо купувати їх безпосередньо з заводу-виробника або в профільних інтернет-магазинах. Там і вибір ширше, якість гарантовано і ціни значно доступніше. А з доставкою проблем не виникне, кур'єрські служби в лічені дні доставлять замовлення в найвіддаленіші регіони нашої країни.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 41)
Попередня новина: Яке добриво найкраще?
Наступна новина: Проверьте уровень ...

КОМЕНТАРІ