Як вибрати ідеальні джинси?

Як вибрати ідеальні джинси?

23.12.22 00:07 1 457

Ми носимо джинси вже майже 150 років. Вони стали повсюдними; всі їх носять! Приходячи у магазин брендових джинсів ви бачите безліч типів джинсів. Так чому ж так складно знайти відповідну пару? Невеликі відмінності між розмірами, тканинами, вимірами, обробкою і безліччю інших чинників можуть істотно вплинути на те, який вигляд матимуть на вас дві пари джинсів. І це навіть не беручи до уваги вас і ваш тип статури.

Це більше, ніж ваш розмір талії та зріст

Середній європейський хлопець має зріст близько 178 см і, ймовірно, носить джинси з розміром талії 31 або 32. Якщо це ви, то більшість джинсів (імовірно) матимуть чудовий на вас вигляд. Це тому, що джинси зазвичай розробляються на основі розмірів звичайних хлопців.

Пошук джинсів, що ідеально сидять, становить різні проблеми для представників обох статей. Жінки зазвичай хочуть, щоб джинси підкреслювали або приховували їхні вигини. Для більшості чоловіків це не проблема.

Як мають сидіти джинси?

У старі добрі часи джинси були робочим одягом: повсякденним одягом, який мав бути міцним. Як це виглядало, було менш важливо. Це означало, що крій був щедрим, а джинси мали пасувати до будь-якого типу фігури. Коли сині джинси стали великим бізнесом і предметом моди, дизайнери почали покращувати їхню посадку, щоб надати їм особливого вигляду. У наші дні модельєри розробляють методи і способи шиття, які створюють ідеальну посадку.

4 особливості, які роблять або руйнують посадку

Занадто часто нас диктують тенденції, те, що носять ваші друзі, або навіть конкретна тканина чи зовнішній вигляд, коли ми купуємо джинси. Замість цього шукайте джинси, які підходять вашому тілу.

Багато споживачів купують ту форму, яка приписана модою (ймовірно, обтислу). Якщо ви подивитеся на це питання з погляду кравця або з технічного боку, вузькі джинси (майже) ніколи не рекомендуються.

Щоб знайти пару джинсів, у яких ви почуваєтеся комфортно і маєте гарний вигляд, зверніть увагу на чотири особливості посадки.

Форма ноги

Форма ноги - це те, що дає вам різні типи посадок. Її визначають за трьома мірками: стегна, коліна і розкриття гомілки. Все вимірюється з розправленими джинсами, а потім цифри подвоюються.

Стегно - це верхня частина ноги, і його вимірюють під прямим кутом прямо під промежиною. Щоб отримати повну ширину стегна, вам потрібно включити трохи тканини із задньої частини штанини, а не тільки ширину передньої частини штанини. Коліно вимірюється на відстані 35 см (або 14 дюймів) по внутрішньому шву від промежини. Отвір для штанин - це вимір по кромці.

Підйом

Підйом - це відстань від промежинного з'єднання до верху пояса. Це означає, що у вас є і передній підйом, і задній підйом. На відміну від штанів і брюк, задня талія джинсів вигнута. Це означає, що вона обертається до передньої частини джинсів. Це те, що надає джинсам обтягуючого вигляду.

Висота важлива, тому що вона визначає положення джинсів на вашому тілі. Щоб переконатися, що ви отримуєте зручну посадку і добре сидите на вас, зріст має повторювати ваші контури.

Як правило, існує чотири категорії підйому: низький зріст, середній зріст, високий підйом і занижений крок (коли довжина від основи ширінки до промежинного шва збільшується). Як і у випадку з формою штанини, у брендів є різні визначення того, що тягне за собою кожна категорія підйому в реальних вимірах, і вони варіюються від розміру до розміру. Таким чином, ви повинні використовувати підйом тільки як орієнтир.

Підйом - це частина так званого "верхнього блоку" джинсів (іншими словами, ділянка від талії до промежини). На додаток до довжини підйому, ви також маєте враховувати кут кокетки, оскільки він визначає криву підйому спинки.

Довжина

Коли справа доходить до довжини ваших джинсів, золоте правило полягає в тому, що злам (де закінчуються штанини) має бути якраз там, де починаються ваші стопи. Носіння без взуття означає, що передня частина кромки спиратиметься на підйом, а задня частина торкатиметься підлоги.

Завдяки таким тенденціям, як укорочені штанини, манжети і стопка, довжина джинсів значною мірою стала питанням особистих уподобань. Але довжина ваших джинсів важлива для того, який вигляд вони мають на вас, і ви можете використати це у своїх інтересах для створення оптичних ілюзій.

Фабрика

Джинсову тканину традиційно виготовляють зі 100% бавовни, і в цьому разі вона відома як "жорстка джинсова тканина". Однак у міру того, як за останні кілька десятиліть посадки зменшувалися, а технологія прядіння розвивалася, стрейч-джинс стає нормою для багатьох виробників модної джинсової тканини.

Ключова перевага еластичності джинсової тканини добре відома всім, хто пробував це робити; джинси стають набагато зручнішими. Навіть із кількома відсотками еластичного матеріалу ви можете отримати розтяжність до 30-40%, тобто джинсова тканина розтягуватиметься в 1,3-1,4 раза від свого фактичного розміру.

Проблема з додаванням еластомеру в суміш волокон полягає в тому, що тканина часто втрачає (частково) свій автентичний вигляд джинсової тканини. Оскільки еластична пряжа робить джинсову тканину компактнішою, характерні лінії саржі стають менш вираженими.

Задні кишені - друг чи ворог?

Крім чотирьох особливостей, які можуть поліпшити або зіпсувати посадку, ви маєте враховувати задні кишені, адже вони впливають на те, який вигляд матимуть джинси на вас.

По-перше, це розміщення. Що ближче одна до одної розташовані кишені, то менший вигляд матиме ваша задня частина. "Іноді ставлення брендів може вплинути на розташування задньої кишені.

Потім розмір кишень. Це не обов'язково інтуїтивно зрозуміло, але великі задні кишені також створюють оптичну ілюзію того, що ваші сідниці менші, ніж вони є насправді. І, нарешті, кількість виробленого ними "шуму". Написи на задній кишені привертають до них увагу, тому, якщо ви не хочете цього, незалежно від причини, виберіть щось максимально чисте.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 55)
Попередня новина: Что такое веб-хостинг?
Наступна новина: Як грамотно обрати ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
itsweeno - 23.12.22

краще і не скажеш