Як грамотно обрати стоматологічну клініку під час війни?

Як грамотно обрати стоматологічну клініку під час війни?

23.12.22 00:16 2 803

Від здоров’я зубів залежить загальний стан організму. Тому правильна гігієна ротової порожнини та регулярне відвідування стоматологічної клініки – це не данина моді, а основа повноцінного життя людини. Лікарі рекомендують проходити профілактичний огляд зубів та ясен два рази на рік навіть у важких умовах воєнного стану. Якщо з’явиться біль зубі чи інша проблема, то треба одразу звернутися за допомогою.

До якого лікаря звернутися і як обрати стоматологічну клініку?

Сьогодні чимало медичних закладів у Києві та інших регіонах України надають якісні послуги. При виборі стоматологічної клініки зазвичай звертають увагу на такі фактори:

Кількість послуг

Фахівці провідної столичної стоматології на Подолі "Дент Лайн" відзначають, що більшість захворювань ротової порожнини є наслідком якоїсь іншої недуги. Щоб зрозуміти причину виникнення патології треба провести комплексне обстеження. Тому для якісного лікування зубів та ясен в стоматологічній клініці надають ще й інші послуги:

  • комплексна діагностика (для точного діагнозу використовують сучасне оптичне та електронне обладнання);
  • лікування коренів за допомогою мікроскопа;
  • реставрація;
  • протезування (знімні конструкції, мості);
  • імплантація;
  • хірургічне втручання (при необхідності);
  • лікування ясен;
  • гігієнічні маніпуляції;
  • усунення дефектів розвитку зубів, зубних рядів та щелеп.

Досвід лікарів

Досвідчений стоматолог прекрасно знає анатомію та фізіологію людини, вміє «читати» рентгенівські знімки, правильно застосовує матеріали і за роки праці набув великий практичний досвід. Щоб надавати послуги ще якісніше, спеціалісти сучасної клініки постійно підвищують свою кваліфікацію.

Умови роботи

Дотримання санітарних норм – це одна з головних умов безпечного обслуговування клієнтів. Чистота в приміщенні, дезінфекція обладнання і поверхонь, стерильні інструменти, наявність ультрафіолетових ламп – гарантія відсутності інфекцій. Співробітники клініки повинні ходити в змінному взутті та в спецодязі. Під час роботи лікар і помічник повинні завжди користуватися одноразовими рукавичками і масками, які змінюються після кожного пацієнта.

Інформування пацієнта

Стоматолог повинен скласти план дій, пояснити пацієнту для чого потрібна та чи інша маніпуляція, запропонувати оптимальні варіанти лікування.

Наявність генератора та спеціального обладнання

В сучасній стоматології використовують інноваційні методи лікування за допомогою найновітніших приладів і матеріалів. Наприклад:

  • спеціальні комфортні крісла для пацієнтів;
  • комп’ютерні томографи, мікроскопи;
  • прилади з лазерними променями;
  • ультразвукове обладнання тощо.

Для надання послуг швидко і якісно використовують пристрої відомих брендів, продукт яких дає можливість максимально точно встановити діагноз та провести ефективне лікування.

Реалії воєнного стану диктують свої правила, коли в клініці обов’язково повинен бути генератор, щоб була можливість проводити маніпуляції навіть при відсутності електрики.

Гарантія

Клініка, в якій переживають за репутацію співробітників та шанують своїх пацієнтів, завжди надає гарантію на проведені процедури в стінах медичного закладу.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 45)

КОМЕНТАРІ

аватар країна
net_edi - 23.12.22

Добавил в закладки

аватар країна
Amanskii - 23.12.22

я вже писала про це в своєму блозі