Компанія ReStyle – новаторі у світі кухонь

Компанія ReStyle – новаторі у світі кухонь

24.12.22 23:33 1 504

Затишок на кухні – це дуже важливо, оскільки в цій кімнаті ми проводимо значну частину часу. Компанія ReStyle має своє бачення кухонної індустрії, намагаючись внести щось нове у традиційний дизайн та зробити його доступним для багатьох людей. Бренд розпочав своє існування у 2021 році, при цьому було створено 7 нових колекції кухонних гарнітурів, які розробили талановиті українські дизайнери. Але при цьому розвиток не зупиняється, і дизайнери компанії створюють нові моделі, які незабаром з'являться в каталозі. Компанія намагається створити концепцію, в якій вартість відповідає якості, тому ціна кухні на замовлення https://restyle.in.ua/price цілком справедлива.

Особливості роботи компанії ReStyle

На сьогоднішній день якісні меблі коштують доволі дорого, і при цьому їх виробництво займає багато часу. Звісно, на ринку є багато різноманітних пропозицій та дизайнів, але мало хто з меблевих компаній зводить до мінімуму участь замовника в процесі.

Однією з переваг компанії є дуже проста процедура замовлення – заявник може оформити його онлайн на сайті, при цьому взірці будуть відправлені поштою Звичайно, можна замовити меблеві гарнітури у приватного майстра, але з компанією ReStyle індивідуальні кухні на замовлення будуть створені професійними дизайнерами зі стовідсотковою якістю та гарантією. Адже для створення таких гарнітурів використовуються тільки якісні матеріали та фурнітура, які прослужить покупцям довгі роки.

Ще однією перевагою компанії є те, що дизайнери враховують багато особистих аспектів, таких, як вік членів сім'ї замовника та їхні звички. Серед запропонованих варіантів – модульні кухонні меблі, які мають мінімалістичний стиль і дуже зручні у повсякденному використанні. Дизайнери продумують кожну дрібницю, тому меблі відрізняються не лише красою, але й практичністю. Оскільки в таких модульних кухнях немає надлишкового декору, їх дуже легко очищувати та підтримувати чистоту.

Комфорт та практичність у кожній кухні

Компанія ReStyle пропонує своїм покупцям кухні за індивідуальними розмірами, ціна яких відповідає якості. Серед запропонованих дизайнерських лінійок:

  • Tasty, що має ідеально круглі врізні ручки;

  • Half Moon з елегантними напівкруглими врізними ручками;

  • Step – його оздоблює з фрезерований фасад;

  • Basic з накладними ручками;

  • Joy із стильними фрезерованими ручками;

  • Evolution із вбудованими ручками.

При цьому для кожного дизайну можна підібрати декілька варіантів декорів. Це дозволяє створити кухню, яка ідеально впишеться в загальний дизайн будинку чи квартири.

До початку виробництва замовник може змінювати дизайн на власний розсуд. Професіонали команди допоможуть ефективно використати кожен сантиметр поверхні. Після узгодження деталей менеджером буде озвучена ціна кухні на замовлення у Києві.

Для замовлення та зв’язку з компанією можна користуватися наступними контактами:

  • вебсайт компанії Restyle;

  • телефон: +38 067 545 04 74;

  • адреса: вул. Залютинська, 4, м. Харків, Україна.

Не варто вагатися, адже компанія виконує замовлення швидко (загалом термін виробництва займає до 20 днів) та дуже якісно.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 51)
Наступна новина: Таксі для людей з ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
ivanovavorona - 24.12.22

Ну жесть звичайно ...