Таксі для людей з інвалідністю

Таксі для людей з інвалідністю

24.12.22 23:36 1 476

Люди з фізичними вадами значно обмежені у своїх можливостях. Зазвичай вони не можуть скористатися послугами громадського транспорту чи звичайних авто. У цьому випадку слід скористатися послугами компанії, яка надає таксі для людей з інвалідністю, враховуючи особливості їх здоров'я та забезпечуючи комфорт і безпеку.

Чому потрібні послуги таксі для інвалідів колясочників?

Звичайні автомобілі не підходять людям з особливими потребами з багатьох причин. Якщо ви хочете перевезти інваліда у власному авто, ви можете зіткнутися з труднощами, а саме:

● проблеми зі складанням або розміщенням візка у салоні;

● дискомфорт людини під час транспортування;

● відсутність можливості забезпечити статичне положення тіла людині, яку перевозять;

● великий ризик погіршення стану інваліда, особливо при тривалому переїзді чи поїздці у складних умовах.

З метою уникнення подібних ризиків слід замовити спеціальне таксі для людей з інвалідністю, яке має відповідні габарити та відповідає потребам людей із фізичними вадами.

Таксі для інвалідів колясочників потрібне не лише для транспортування у медичний заклад. Завдяки спеціальному транспорту, люди із обмеженими можливостями отримують шанс на повноцінне та змістовне життя, навчаючись та відвідуючи місця для корисного дозвілля. Це допомагає відчувати смак життя, підтримувати на належному рівні свій психоемоційний стан, вільно спілкуватися із друзями та родичами.

Якими мають бути таксі для людей з інвалідністю?

Насамперед такий транспорт повинен бути достатньо великим, щоб уникнути проблеми із розміщенням візка. Таксі для людей із інвалідністю має також відповідати таким вимогам:

● оснащення пандусами, поворотно-висувними механізмами;

● забезпечення вільного в'їзду в автомобіль;

● просторий салон, де може розміститися медичний працівник чи інші особи, що супроводжують;

● оснащення системою фіксації - вона утримує тіло людини у статичному положенні і убезпечує від аварійної ситуації;

● підтримка у салоні комфортної температурі повітря;

● регулярний технічний огляд транспортного засобу.

Якщо у людини з обмеженими фізичними можливостями є додаткові потреби, пов'язані із особливостями здоров'я, про них слід заздалегідь повідомити, здійснюючи виклик таксі.

Переваги перевезення на таксі для людей з інвалідністю

Сучасні таксі, які надають компанії для перевезення людей із обмеженими можливостями, мають багато переваг у порівнянні із громадським транспортом та звичайними автомобілями.

Комфорт та безпека

Завдяки таксі, людина-інвалід зможе дістатися у лікарню, поліклініку чи інше необхідне їй місце без незручностей, болю та побоювання через ризик погіршення свого стану. Усі авто оснащені підйомниками та системою фіксації у салоні, що забезпечує абсолютну безпеку пасажиру навіть на поганих дорогах.

Швидкість

Вам не доведеться довго чекати приїзду громадського транспорту. Таксі для людей, які мають особливі потреби, працює цілодобово. Завдяки йому можна за короткий час дістатися у будь-яке місце Києва та Київської області.

Якісне обслуговування

Після прийому дзвінка диспетчером ви відразу отримаєте інформацію про вартість поїздки. За кермом таксі знаходяться кваліфіковані водії, які мають досвід надання таких послуг. Водій та співробітник компанії зустрічають пасажира, допомагають йому розміститися у салоні та прибирають пандус.

З допомогою спеціального підйомника співробітники компанії забезпечують підйом по сходах у будинках, де немає ліфту. Тривалість чекання пасажира необмежена.

Сучасне оснащення

Безпеку та максимальний комфорт пасажира під час поїздки забезпечує обладнання, яке відповідає європейським нормам якості. Використовуються сучасні технології і методи транспортування.

Урахування індивідуальних особливостей здоров'я

Таксі розраховане для осіб із інвалідністю, його можна також замовити для перевезення людей

похилого віку та ослаблених пацієнтів.

Користуйтесь професіональними послугами компанії по перевезенню інвалідів колясочників та інших категорій людей із обмеженими можливостями.Ви можете бути впевненими у тому, що поїздка буде для них зручною та приємною.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 52)
Попередня новина: Компанія ReStyle – новаторі ...
Наступна новина: Honda CBR - спортивна ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Anar4ist20 - 24.12.22

Привет! Предлагаю обмен постовыми с вашим блогом.