Як виправити неправильний прикус у дитини?

Як виправити неправильний прикус у дитини?

26.12.22 23:30 2 442

Неправильний прикус-серйозна проблема, яка вимагає своєчасного втручання і компетентного лікування. Це не просто естетична проблема, яка впливає на зовнішність дитини, але і серйозна патологія. Для вирішення такої проблеми потрібно звертатися в спеціалізовані Стоматологічні та ортодонтичні клініки, які надають даного роду послуги, наприклад, виправлення прикусу у Amel Dental Clinic в Дніпрі.

Способи виправлення прикусу

Сьогодні існує кілька різних способів виправлення неправильного прикусу. Варто відзначити, що конкретний метод вибирається завжди індивідуально, в залежності від індивідуальних особливостей, віку пацієнта, ступеня викривлення і наявності інших супутніх проблем. Дуже часто лікарі комбінують відразу кілька способів, щоб домогтися максимально ефективного лікування. Але чим раніше буде приділено увагу даній проблемі, тим легше і ефективніше виявиться виправлення патології.  До найпопулярніших способів виправлення неправильного прикусу відносять:

  • Апаратний. Він застосовується індивідуально, пацієнту підбираються спеціальні вирівнюючі пластинки, Трейнери, брекети, елайнери. Трейнери-знімні пристрої. Цей апарат для виправлення прикусу у дітей потрібно носити лише деякий час. Наприклад, вночі і три години вдень. Матеріал дозволяє зубам швидко пристосуватися до правильного положення.
  • Ортопедичний. При такому лікуванні дитина носить вініри, лицьову маску або капи.
  • Хірургічний. Дефект усувається за допомогою операції.
  • Тренування жувальних м'язів або міогімнастика. З її допомогою відбувається виправлення прикусу у дітей без брекетів. Спосіб включає в себе спеціальні вправи, які прекрасно тренують жувальні і мімічні м'язи. Метод популярний в лікування діток маленького віку (з чотирьох років).

Кожен метод має свої особливості і переваги, тому однозначно відповісти, який з них краще і ефективніше, не можна. Все це потрібно вирішувати індивідуально для кожного конкретного пацієнта.

Вартість лікування прикусу в Україні

Цінова політика в кожній клініці буде істотно відрізнятися в залежності від використовуваних методів, рівня клініки і характеристик пацієнта. Ми рекомендуємо вибрати для себе кілька провідних установ і звернутися за консультацією. Вже після першого прийому ви зможете зробити для себе висновки за якістю обслуговування, запропонованим методам лікування і ціною. Не зайвим буде ознайомитися з відгуками пацієнтів в Інтернеті, які вже пройшли цей шлях і досягли бажаних результатів. Бажаємо удачі!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 48)
Попередня новина: Входные двери с ...
Наступна новина: Все,що потрібно знати про ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
caxape - 27.12.22

підкупила щирість статті

аватар країна
Tonni_Montana - 26.12.22

класс!