Крем для шкіри навколо очей: необхідність чи забаганка?

Крем для шкіри навколо очей: необхідність чи забаганка?

27.12.22 00:04 1 9087

Асортимент косметики зараз чималий. На бьюті ринку існує дуже багато різноманітних засобів для догляду за шкірою. Тому, інколи важко зорієнтуватися і зрозуміти чи потрібні вони взагалі. От і з кремом під очі така ж ситуація. Деякі вважають цей продукт нісенітницею, а деякі не уявляють без нього свій догляд за дермою. Тому сьогодні ми розберемося чи потрібен нам крем для повік.

Навіщо шкірі під очима окремий засіб?

Шкіра навколо наших очей тонка та чутлива. Вона майже не має жирового слою, тому її бар’єрні та водоутримуючі функції дуже знижені. Через це, дерма навколо очей частіше сохне, стає тьмяною та перша піддається віковим змінам. Дерма повік майже не здатна утримувати вологу, тому постійно страждає від зневоднення, що і провокує рання старіння та появу зморшок. Саме тому важливо забезпечити активний та постійний догляд за шкірою навколо очей. Але чому не можна використовувати звичайний крем для обличчя під очі?

Взагалі то, планета на зійде з орбіти якщо ви використаєте крем для обличчя навколо очей. Тільки якщо це не продукт з кислотами, сильними активами і т.д. бо такі засоби наносити поруч з очима заборонено. Але тут є багато «але». Крем під очі має іншу концентрацію активних речовин, яка ідеально підходить для дерми повік. Також креми для очей проходять офтальмологічні дослідження і не несуть загрозу якщо потраплять вам в око, на відміну від засобів для обличчя. Тому, важливо все ж таки використовувати окремі засоби для повік, які для цього призначені.

Якими бувають креми для шкіри навколо очей?

● Антивікові. Націлені на омолодження шкіри, підвищують пружність та еластичність дерми, розгладжують зморшки.

● Тонізуючі. Ці креми знімають набряки під очима та освіжають.

● Зволожуючі засоби насичують дерму вологою, підвищують її тургор та усувають зневоднення.

● Заспокійливі корейські креми для повік. Добре заспокоюють чутливу шкіру, усувають запалення та зволожують.

●Освітлювальні. Працюють над вирівнюванням тону шкіри та зменшують синці піл очима.

Cosmic- найкращий вибір косметики для догляду за собою

Наш інтернет-магазин Cosmic пропонує дуже широкий асортимент косметики. На нашому сайті ви знайдете засоби для догляду за обличчям, тілом та волоссям. Ми гарантуємо оригінальність товару, тому що співпрацюємо лише з офіційними представниками брендів Південної Кореї. У нашому магазині постійно оновлюються знижки та вигідні пропозиції, якими ви можете завжди скористатися. Також ви можете завітати до нашого блогу, де зібрані цікаві статті про корейську косметику.

На сайті можна скористатися оптовою програмою та замовити продукцію по дуже привабливим цінам. Умови оптового замовлення прості та вигідні, тому оптом може скористатися кожний клієнт. Ми гарантуємо високу якість обслуговування та швидку доставку.

Джерело: cosmic.net.ua

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 54)
Попередня новина: Как выбрать коптильню?
Наступна новина: Права категорії Б в Україні

КОМЕНТАРІ

аватар країна
z95n2248llq - 27.12.22

щось в цьому є, безумовно