Ноутбук,що відповідає вашим критеріям,можна вигідно купити в інтернет-магазині Comtrade

Ноутбук,що відповідає вашим критеріям,можна вигідно купити в інтернет-магазині Comtrade

31.12.22 01:39 3 880

Ноутбуком ми називаємо мобільний, моноблочний комп'ютерний пристрій розкладного типу, що характеризується компактністю та високою продуктивністю. Саме з цієї причини в Україні ноутбуки мають високий попит. Вітчизняний ринок пропонує велику їхню різноманітність від іменитих і мега популярних торгових марок, молодих, але вже відомих брендів, а також початківцями своєї діяльності на цій ниві компаній.

Оснащені вбудованою акумуляторною батареєю, ноутбуки зручні ще й тим, що здатні функціонувати в автономному режимі, незалежно від електромережі. Правда, період автономної роботи обмежений і обумовлений ємністю батареї, але навіть кілька годин функціонування є великою їх перевагою, наприклад, при відключенні світла. Заряду батареї вистачає, щоб вирішити конкретне завдання у якомусь певному місці без прив'язки до розетки.

Ноутбук 14FM/i5-1035G1/8/256/Intel HD/W10P/Grey V14-IIL Lenovo 82C400SERA

Ноутбуку якої торгової марки слід віддати перевагу?

Ціна на ноутбуки в Україні та інших країнах, безперечно, залежить від бренду виробника. Сьогодні не складно назвати виробників, продукція яких відрізняється бездоганною якістю виготовлення, високими технічними характеристиками та потужним функціоналом. До таких, наприклад, відносять торгові марки — Acer, Apple, Asus, Chuwi, Dell, Dream Machines, Fujitsu, Gigabyte, HP, Honor, Huawei, Lenovo, MSI, Microsoft, Panasonic, Pixus, Vinga.

Однак, не варто забувати, що і вони колись давно були «початківцями» та маловідомими. Сьогодні можна придбати за вигідною ціною якісний ноутбук від маловідомої торгової марки, що має не менш потужний функціонал. Взагалі вибір ноутбука «по бренду» — це не зовсім правильний підхід. Якщо вам необхідний універсальний ноутбук для дому, робить свій вибір, спираючись насамперед на завдання, які ви маєте намір вирішувати за його допомогою.

Як правильно вибрати ноутбук, на що звертати увагу?

Від специфіки роботи за ноутбуком залежить і вибір моделі з конкретними характеристиками, серед яких важливо враховувати наступне:

  • Операційну систему (ОС);
  • Об'єм та тип (DDR/GDDR/LPDDR та ін.) оперативної пам'яті;
  • Діагональ дисплея та роздільна здатність екрана;
  • Тип матриці та особливості (тип/частота оновлення) екрана;
  • Тип (марка, кількість ядер, продуктивність) процесора;
  • Тип (HDD/eMMC/SSD) накопичувача даних;
  • Тип та продуктивність відеокарти;
  • Наявність, тип (2.0/3.0) та кількість (від 1 до 5) USB-портів;
  • Особливості та наявність додаткових властивостей пристрою.

Додаткові властивості ноутбука та його особливості включають:

  1. наявність WI-FI-модуля та можливість підключення до мереж цього типу;
  2. ступінь захищеності ноутбука;
  3. оснащення конструкції пристрою оптичним приводом;
  4. наявність функції сканера відбитків пальців.

Широкий вибір ноутбуків пропонує інтернет-магазин Comtrade, де можна вибрати модель одного з відомих брендів із технічними характеристиками, які вам потрібні.

Panasonic FZ-55B400KT9

Які ноутбуки пропонує до покупки інтернет-магазин Comtrade?

Для зручності покупців на сайті нашого інтернет-магазину передбачено багаторівневу систему пошуку з великою кількістю фільтрів. Вибирайте потрібні вам фільтри, і система видасть вам перелік моделей ноутбуків від різних виробників, які повністю відповідають заданим вами критеріям.

Від вибору конкретної моделі ноутбука залежатиме і вартість. Купити у Києві ноутбук від відомих брендів з доставкою у будь-який куточок нашої країни ви можете прямо зараз, відвідавши інтернет-магазин Comtrade. Якщо вам важко зробити правильний вибір, фахівці нашого магазину нададуть вам кваліфіковану допомогу.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 51)
Наступна новина: Сырье из конопли – ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
marc_wolakiewicz - 31.12.22

Дуже пізнавально, респект

аватар країна
Diskoknife - 31.12.22

реальна тема

аватар країна
alex2k7 - 31.12.22

Очень и очень неплохо!!!