10 одиниць медичного обладнання,яке потрібно всім лікарням

10 одиниць медичного обладнання,яке потрібно всім лікарням

03.01.23 23:40 1 530

Лікарні мають бути готові до всього, що може проникнути через двері. Ось чому постійне тримання основних частин медичного обладнання під рукою є настільки важливим для надання повної медичної допомоги.

Для комплексного лікування пацієнтів існує стандартний набір медтехніки, який повинен бути готовий у всіх лікарнях. Цей перелік медичного обладнання часто можна відремонтувати, а також оновити, що дозволяє лікарням дозволити собі мати резерви для цих ключових частин.

1. Лікарняні ноші

Транспортування пацієнтів дуже важливе при надзвичайних ситуаціях. Це обладнання є абсолютно необхідним для лікарень, щоб мати їх під рукою, коли пацієнти проходять курс лікування.

2. Дефібрилятори

Дефібрилятори, які зазвичай використовуються в таких небезпечних для життя ситуаціях, як серцеві аритмії або тахікардія, відновлюють нормальний ритм серця. Це основні інструменти, для яких лікарні завжди потрібні резервні копії.

3. Апарати для наркозу

Анестезіологічні апарати призначені для забезпечення точної та безперервної подачі медичних газів для підтримки належного рівня анестезії пацієнта. Сучасні анестезіологічні апарати включають додаткові інструменти, такі як апарат штучної вентиляції легень, аспіраційний блок і пристрої для спостереження за пацієнтом.

4. Монітори пацієнта

Монітори пацієнта — це стандартне медичне обладнання, яке точно відстежує стан і стан здоров’я пацієнта під час і після операції. Вони необхідні дорослим, дітям і новонародженим.

5. Стерилізатори

Лікарняні стерилізатори вбивають усі форми мікробного життя, включаючи грибки, бактерії, віруси, спори та всі інші елементи, присутні на хірургічних інструментах та інших медичних предметах. Автоклав стерилізує обладнання та витратні матеріали за допомогою насиченої пари високого тиску протягом короткого періоду часу.

6. Апарати ЕКГ/ЕКГ

Електрокардіограми (ЕКГ) реєструють електричну активність серця протягом певного періоду часу та дозволяють медичним працівникам контролювати загальний ритм серця та виявляти будь-які аномалії.

7. Хірургічні столи

Хірургічні столи - це предмет першої необхідності для лікарні. Для підготовки пацієнтів, хірургічних процедур і відновлення це обладнання є важливим.

8. Грілки для ковдр і рідини

Температура тіла, яка не підтримується під час операції, може призвести до післяопераційних ускладнень, таких як періопераційна гіпотермія, тривала госпіталізація та відновлення, а також підвищення ризику інфікування. Ось чому грілки для ковдр і рідини так необхідні для лікарень.

9. Електрохірургічні установки

Електрохірургічний апарат використовується в хірургії для розрізання, коагуляції або іншої зміни тканини, часто для обмеження кровотоку в певній області та підвищення видимості під час операції. Це обладнання має вирішальне значення для припікання та мінімізації крововтрати під час операції.

10. Хірургічні світильники

Хірургічні ліхтарі є обов’язковою частиною будь-якого хірургічного середовища, щоб допомогти хірургам працювати в належних умовах освітлення.

Дефібрилятори, монітори пацієнтів, хірургічні столи, ЕКГ, анестезіологічні апарати, стерилізатори, освітлювальні апарати, ультразвукові апарати та електрохірургічні апарати, підігрівачі для ковдр/рідин — усе це необхідне обладнання для лікарень. Тримання їх під рукою має вирішальне значення для успішної роботи лікарні та надання медичної допомоги в ній.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 41)
Попередня новина: Які бувають різні види ...
Наступна новина: Де купити натяжні стелі у ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Kurraj - 04.01.23

Мало чувств.. но красиво…