Де купити натяжні стелі у Києві взимку та навесні з монтажем за ціною виробника?

Де купити натяжні стелі у Києві взимку та навесні з монтажем за ціною виробника?

03.01.23 23:44 2 515

Натяжні стелі в Києві з підсвічуваннямЗ кожним днем популярність натяжних стельових конструкцій лише росте. Зрозуміти це легко: вони гармонійно вписуються в будь-який інтер'єр, мають тривалий термін служби (10-15 років) і при цьому не потребують особливого догляду. Крім того, саме за допомогою натяжних стельових конструкцій в будь-якому приміщенні можна за лічені години оновити навіть саму кострубату стелю і зробити її ідеально рівною.

Компанія Демі-Луне пропонує встановлення натяжних стельових конструкцій будь-якої складності у Києві та інших регіонах України.

Наші фахівці допоможуть вам підібрати ідеальні стелі для будь-якого приміщення, а також у найкоротший термін (максимум, протягом п'яти днів), виконають їхню установку.

Головні переваги натяжних стель Демі-Луне у Києві від українського виробника

Натяжні стелі у Києві від лідера ринку – компанії Демі-Луне відрізняються відмінною європейською якістю, привабливим зовнішнім виглядом, оригінальним дизайном, а також різноманітністю кольорів та фактур.

Крім іншого вони:

  • Не приховують дорогоцінний простір, що особливо актуально для малогабаритних квартир та невеликих приміщень.
  • Алюмінієвий профіль кріпиться максимально близько до початкової стельової поверхні. Завдяки цьому конструкція розташовується лише за два-три сантиметри від основної стелі.
  • Не піддаються впливу вологи.
  • ПВХ плівка не цвіте і не покривається грибком навіть у приміщеннях з підвищеною вологістю (басейні, ванній кімнаті або кухні).
  • Крім того, полотно чудово затримує воду під час затоплення зверху. Так було в середньому 1 м. кв. натяжної стелі гарної якості здатне витримати навантаження 100 літрів води.
  • Дозволяють приховати потворні комунікації (труби, систему вентиляції, електропроводку або додаткове освітлювальне обладнання);
  • Абсолютно безпечні для здоров'я людини.

Якісне полотно не має неприємного токсичного запаху, завдяки чому натяжні конструкції можуть бути встановлені навіть у дитячих кімнатах.

Екологічність та безпека ПВХ натяжних плівок для вашої стелі

ПВХ-плівки підтверджують численні європейські сертифікати якості. Якщо ви плануєте відремонтувати стелю у квартирі, будинку чи будь-якому комерційному приміщенні, то зупиніть свій вибір на продукції нашої компанії.

Вигідніші пропозиції з ідеальним співвідношенням ціни на сторінці прайсу https://www.demi-lune.com.ua/ua/price.html та якості на вітчизняному ринку ви навряд чи знайдете. Більш детально дізнатися про асортимент і вартість наших стель (колірну гамму, фактури), а також переваги натяжних конструкцій Демі-Луне ви можете на нашому офіційному сайті в інтернеті.

Тут представлена інформація про ціни, умови співробітництва та фотогалерея робіт, виконаних фахівцями нашої компанії. Ми розуміємо, що якість стелі та термін її служби в першу чергу залежать від якості полотна та якості монтажних робіт. Саме тому ми пропонуємо клієнтам виключно високоякісні натяжні стелі із ПВХ-плівки європейської якості.

Всі роботи проводяться командою справжніх професіоналів, які мають величезний досвід роботи у стельово-натяжній індустрії. Прямо у нас на сайті www.demi-lune.com.ua ви можете оформити замовлення на виїзд майстра додому для зняття вимірів абсолютно безкоштовно.

Замовте натяжні стелі Демі-Луне у нас і гідно оцініть усі переваги співпраці з нашою компанією.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 53)
Попередня новина: 10 одиниць медичного ...
Наступна новина: Почему такси лучше ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
BoberMod - 04.01.23

Привіт! Пропоную обмін постовими з вашим блогом.

аватар країна
Parabellumen - 04.01.23

Классно!