Секрети вибору штукатурки

Секрети вибору штукатурки

16.01.23 22:57 1 381

Якщо вам потрібна штукатурка для внутрішніх або зовнішніх робіт, то до вибору матеріалу потрібно подойт і з усією відповідальністю, так як від нього безпосередньо залежить не тільки комфорт під час роботи, але і кінцевий результат. Потрібно розуміти, що штукатурка продається як у вигляді сухої суміші для розведення, так і готовим розчином. Другий варіант дорожче, але зате ви заощадите час на приготуванні. Готова штукатурка може зберігатися тільки закритою і при плюсовій температурі. Ознайомитися з асортиментом, порівняти характеристики і купити якісну штукатурку можна на сайті https://ac-ac.com.ua/uk. Компанія пропонує широкій вибір кращих будівельних матеріалів від найвидатнішіх виробників, а вже як вибрати матеріал для робіт – про це ми розповімо більш детально.

Головні критерії вибору

  • Для фасадного штукатурення використовують розчини, стійкі до вологості і перепадів температур. Як правило, це міцна цементна і цементно-вапняна штукатурка;
  • Для житлових кімнат будинку або квартири підійде економічна в нанесенні штукатурка: гіпсова, вапняна і цементна;
  • Більшість розчинів універсальні, але потрібно звертати увагу на їх властивості при виборі суміші для ванної кімнати і кухні, де вологість значно вище, ніж в спальні;
  • Вирівнюючі штукатурки потрібні для стартової обробки стін і перекриттів;
  • Декоративні штукатурки підходять для завершення косметичного ремонту, також використовуються для фасадів громадських будівель.

При виборі штукатурки в першу чергу оцінюють її придатність для використання в початкових умовах експлуатації. Потім йдуть такі важливі характеристики, як міцність, максимальна і мінімальна товщина шару, швидкість висихання. Витрата, вартість, зручність нанесення розглядають в останню чергу. Але більшість цих критеріїв безпосередньо пов'язані зі складом матеріалу.

У будівельних магазинах вибір штукатурних сумішей настільки великий, що вибрати потрібну, нічого не знаючи про особливості вирівнювання різних поверхонь, вельми складно. Якщо вам потрібна штукатурка для стін, яка краще – може підказати продавець-консультант. Якщо буде знати, з чого ці стіни зроблені, де знаходяться, в якому вони стані і що планується в якості фінішної обробки. Інші важливі критерії для вибору-це ціна, витрата, складність нанесення. У всьому цьому краще розібратися самим, щоб не сподіватися тільки на чесність і компетентність продавця.

Якшо вам потрібна не тільки штукатурна суміш, а й гіпсокартон, цемент або плити ОСБ, ви все це можете вибрати та придбати на сторінках електроного каталогу А.С. Будмаркету, який знаходиться в Хмельницькому, але реалізує продукцію по всій страні. Консультанти інтернет-магазину за радістю допоможуть вам з вібором матеріалів.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 43)
Попередня новина: Как выбрать лучшие ...
Наступна новина: Срочно нужна машина? ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Poligrafchik - 16.01.23

статья неплохая но название как-то не очень