Як купити ідеальну пару джинсів для вашого типу фігури?

Як купити ідеальну пару джинсів для вашого типу фігури?

16.01.23 23:46 1 639

Ідеальна пара джинсів є святим Граалем повсякденного гардеробу чоловіка, вони чудово підійдуть практично в будь-якій ситуації, окрім вечірнього заходу. Отже, якщо джинси такі чудові, чому так багато чоловіків не знають, як купити джинси, які правильно сидять?
Часто чоловіки купують джинси не під ту фігуру. Великі чоловіки купують джинси, які роблять їх більшими, а худі чоловіки опиняються в джинсах, які їх поглинають. У цій статті ми навчимо вас, як купити джинси чоловічі класичні.

3 причини, чому так важко навчитися купувати джинси, які правильно сидять:

  • Нерозуміння того, які джинси добре виглядають на тілі
  • Відсутність відповідних стилів, доступних під час вибору
  • Плутанина щодо деталей стилю, таких як вага, прання та деталі.

5 найпоширеніших джинсових костюмів для чоловіків

На джинсах є позначки «skinny», «slim» або «прямі» — вони вказують на тип фігури, на якому джинси найкраще підходять.

Вузькі: останнє доповнення до сімейства джинсів, це більш вузький фасон зі звуженими штанинами. Як правило, низька або середня посадка зі шліфом на блискавці. Худий від стегна до низу.

Тонкий: не надто обтягуючий, не надто вільний. Як правило, середньої посадки, із застібкою. Прямий через стегно, тонкий через стегно з вужчим отвором для ніг.

Звичайні: прямі джинси, як правило, із середньою посадкою. Штанина спадає прямо від коліна до краю, з досить великим отвором для штанин, прямо через стегна та стегна.

Розслаблений: вільний крій від талії до ніжок, денім вільного крою не обіймає жодну частину вашого тіла.

Вільний: мішкуватий крій. Найбільш простора посадка джинсів; забезпечує багато місця в стегнах, ногах і сідницях для чоловіків, які цього потребують.

Як купити джинси, які правильно сидять – 5 найпоширеніших джинсів

Підйом — це розмір від промежини до верхньої частини пояса. Основні підйоми чоловічих джинсів – висока, середня, занижена та низька промежина.

Висока посадка: ці джинси чудово підходять для великих хлопців. Краще не заправляти сорочку в джинси з високою посадкою. Ви носите їх вище пупка.

Середня або середня посадка: вони чудово підходять для чоловіків, які вважають за краще заправляти сорочки в штани. Пояс обтягує пупок.

Низька посадка: ці джинси забезпечують повсякденний крой і виглядають більш спокійно. Ви носите їх нижче пупка.

Low-Crotch: вони носяться низько на талії. Це штани із заниженою промежиною, фасон яких обвисає на стегнах, сидінні та ззаду.

Розмір джинсів відповідає двом вимірам. Коли вивчають, як купувати джинси, які правильно сидять, розмір є першим і часто єдиним аспектом, на який зосереджуються чоловіки.

Приклад розміру – 32×34. 32 означає розмір талії. 34 стосується довжини внутрішнього шва (вимірювання від промежини до підлоги на внутрішній частині брюк).

Інші фактори, які слід враховувати, навчаючись купувати джинси, які правильно сидять

Вага джинсового матеріалу впливає на повітропроникність і те, як джинси драпіруються на вашому тілі.

Кислотна змивка, змивка під камінь і старовинна змивка є звичайними методами обробки для створення візерунка та відтінку на джинсових штанах. Джинси класичного прання є основним продуктом – вони не вицвітають і є основним елементом гардеробу для чоловіків, які регулярно носять джинси.

Темно-синій - самий універсальний колір джинсів. Ви можете одягати темний денім зверху або вниз залежно від події та доповнити майже будь-який одяг у своєму гардеробі.

Джинсові штани, як правило, розтягуються на повний розмір протягом перших 10-20 разів. Завжди зменшуйте розмір, коли купуєте пару джинсів.

Не засмучуйтесь, якщо ваш тип фігури не дозволить вам вписатися в останні тенденції в джинсах. Дотримуйтеся класичного крою, який доповнює вас.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 46)
Попередня новина: Как выбрать спиннинг?
Наступна новина: П'ять важливих фактів про ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
osvleon - 17.01.23

Портал просто супер!