Причини,чому знання англійської мови важливо в сучасному світі

Причини,чому знання англійської мови важливо в сучасному світі

16.01.23 23:53 1 437

Мова є нашим основним джерелом спілкування. У світі існують тисячі мов; країни мають власні мови на додаток до різноманітних місцевих. Англійська є однією з мов, яку знають багато, нею розмовляє близько 20% населення світу (це 1,5 мільярда людей). Але чи знаєте ви, що більшість із цих людей не є носіями мови? Лише близько 360 мільйонів людей говорять англійською як рідною мовою. Враховуючи його популярність у повсякденному спілкуванні, наукових колах, бізнесі та розвагах, не дивно, що багато хто каже, що для людей, для яких мова не є рідною, важливо поквапитися й вивчити англійську. У наш час вивчати англійську просто, ви можете використовувати курси англійської мови онлайн.

Англійська є міжнародною загальною мовою

Є кілька причин, які роблять англійську мову необхідною у наш час. По-перше, навіть для тих, хто не використовує її як основну, вона є дуже поширеною другою мовою в різних культурах. Це означає, що двоє людей зазвичай використовують англійську як спільну мову для спілкування.

Більшість носіїв англійської мови не є носіями мови

Це рідна мова приблизно для 360 мільйонів людей, але загальна кількість людей у  світі, які знають англійську, в 4 рази перевищує цю кількість (приблизно 1,5 мільярда людей).

Це мова академічних кіл

Англійська також є важливою у сфері освіти. У багатьох країнах її заохочують вивчати як другу мову. Крім того, англійська вважається мовою вищої освіти. Багато найкращих університетів світу є англомовними школами. Оскільки англійська основною в науці та міжнародних дослідженнях, більшість досліджень також будуть написані нею. На рівні університетів студенти вивчають майже всі предмети англійською мовою.

Його люблять Інтернет і преса

В Інтернеті більшість веб-сайтів використовують англійську мову. Друге місце займає російська мова, яка займає лише близько 6% веб-сайтів. Отже, англійська є очевидним переможцем, коли справа доходить до Інтернету, оскільки понад 50% вмісту цією мовою. І кількість освітнього контенту в Інтернеті, мабуть, ще більше схилена в бік домінування англійської мови, оскільки, як ми вже обговорювали, сучасний світ наукових досліджень і науковців надає перевагу англійській мові.

Англійська мова корисна для міжнародних подорожей

Гарне розуміння англійської полегшує подорожі по всьому світу. Оскільки це основна міжнародна мова для іноземців, знання англійської дозволяє легко отримати допомогу в багатьох частинах світу. Зрештою, приблизно кожна п’ята людина знає або розуміє принаймні трохи англійської — цього не можна сказати про жодну іншу мову. Ви можете перевірити це, переглянувши варіанти подорожей в Інтернеті; будь-який сайт бронювання подорожей, який ви можете знайти, матиме англійську як варіант бронювання. І цю мову добре знати для навігації в аеропортах та інших транспортних вузлах.

Це мова Голлівуду

Усім відомо, що Голлівуд знаходиться в Сполучених Штатах і що там розташовані найбільші телевізійні та музичні індустрії на планеті. За даними ЮНЕСКО, «погляд на мови, які використовуються у 20 найпопулярніших фільмах 2012 року, показує, що існує явне й майже беззаперечне переважання англійської мови».

Телебачення та фільми є чудовим способом потренуватися в англійській мові, коли ви починаєте вивчати. Більше того, знання англійської мови відкриває для вас тисячі фільмів, телешоу та ігор. І якщо ви одного дня захочете працювати в індустрії розваг, англійська ще важливіша.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 50)
Попередня новина: 5 найкращих овочів,які ...
Наступна новина: Костюм бджоляра: правильно ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
kskatz - 17.01.23

Блог зроблений дуже професійно, і легко читається