Перевірка контрагента за єдрпоу

Перевірка контрагента за єдрпоу

28.01.23 22:52 1 464

Успішність бізнесу полягає не тільки в обсягах інвестицій або управлінських здібностях власника, але і в грамотному виборі партнерів. Щоб не помилитися в діловому компаньйоні, всю інформацію про нього краще перевірити завчасно. І зробити це допоможе перевірка контрагента за єдрпоу. Досить зайти на офіційний сайт Українського Бюро кредитних історій і отримати всю необхідну інформацію онлайн за лічені секунди.  А як користуватися сервісом перевірки українських компаній і на що слід звернути увагу в першу чергу – про це ми детально розповімо в нашій статті.

Перевірка ділового партнера онлайн

Повірте, щоб отримати інформацію про ту чи іншу компанію сьогодні зовсім не обов'язково мати хороші зв'язки в податковій. Всю інформацію можна знайти у відкритих джерелах онлайн, досить просто знати код єдрпоу. Як відбувається перевірка? Все гранично просто:

  • Заходьте на сайт сервісу
  • Вводьте код єдрпоу у відповідному полі
  • Натискаєте «Перевірити»

Через кілька секунд система видає вам всі наявні дані-повне досьє з відкритих джерел: інформація про компанію (керівники, реєстраційні дані, ліцензії, кредитна історія, наявність рухомого і нерухомого майна, перевірка в реєстрах, моніторинг змін, судові справи та виконавчі листи.

На основі отриманої інформації ви можете не тільки оцінити ризики співпраці, а й отримати повну картину, ділову репутацію партнера. І найбільша перевага подібних сервісів в тому, що вся інформація вам доступна абсолютно безкоштовно. А щоб отримати її вам не потрібно навіть реєструватися. Ви можете зайти на сайт в будь-який зручний для Вас час. Для доступу знадобиться тільки комп'ютер, ноутбук або смартфон, доступ в Інтернет і буквально кілька хвилин свободеого часу.

На що слід звернути увагу при перевірці компанії?

Для кожного бізнесу важливі свої моменти і нюанси, і зрозуміло, що не зайвою буде будь-яка інформація. Але найголовнішим для ділового партнера стане актуальний статус діяльності компанії, наявність заборони на участь в тендерах, наявність боргу або присутність в списку санкцій, наявність ліцензій і судових проваджень. Українське Бюро кредитних історій збирає всю інформацію з 28 джерел. Тільки актуальні дані. Перевірте і переконайтеся в цьому самі! Сервіс доступний у форматі 24/7.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 47)

КОМЕНТАРІ

аватар країна
datfcknadam - 28.01.23

погоджуся з автором