Які бувають різні типи одноразових рукавичок?

Які бувають різні типи одноразових рукавичок?

31.01.23 19:58 30 464

Напевно, у вас є пара зимових рукавичок, а як щодо гумових? Після пандемії COVID-19 частіше, ніж будь-коли раніше, можна побачити людей, які носять пару на руках, навіть поза межами закладу охорони здоров’я. Якщо ви не медичний експерт, ви можете не знати, що існує багато різних типів гумових рукавичок, наприклад нитриловые перчатки.

Для чого потрібні гумові рукавички?

Гумові рукавички пройшли довгий шлях з тих пір, як вони були винайдені в 1894 році. Вони мають «руку» майже в усьому, будь то виривання зуба, миття посуду або навіть розкриття великих злочинів.

Медичне використання

У стоматологів, лікарів, фармацевтів, лікарів швидкої медичної допомоги, ветеринарів та багатьох інших медичних працівників завжди є рукавички. Це найкращий спосіб уберегти всіх від будь-яких інфекційних хвороб.

Приготування їжі

Наскільки огидно було б, щоб вашу їжу готував шеф-кухар без рукавичок? Гумові рукавички є обов’язковими в ресторанах, барах, готелях та будь-якому іншому місці, де подають їжу.

Автомобільна робота

Руки механіка часто покриті маслом і брудом від цілоденної роботи над автомобілями. В гаражі простіше підтримувати чистоту в гумових рукавичках.

Будівництво

Нерідкі випадки, коли будівельники мають справу з цементом, ПВХ, тирсою та іншими матеріалами. Надягання рукавичок перед робочим днем ​​допомагає зменшити кількість опіків та інших травм.

Виробництво

Фабричні працівники часто надягають гумові рукавички під час обробки та пакування продукції. Це набагато гігієнічніше як для працівника, так і для кінцевого користувача.

Одноразові рукавички призначені для захисту рук від потенційно небезпечних матеріалів. Вони працюють так само, як маски для обличчя або засоби захисту від чхання, створюючи бар’єр від хвороботворних мікроорганізмів, хімікатів, нафти та багатьох інших забруднень.

З чого зроблені одноразові рукавички?

«Гумові рукавички» - це фраза, яка часто використовується для опису будь-яких одноразових рукавичок. Однак насправді вони виготовляються з різних матеріалів. Кожен з них дещо відрізняється, причому деякі з них більш корисні, ніж інші, залежно від того, як вони використовуються.

Одноразові рукавички можуть бути виготовлені з будь-якого з наступних матеріалів:

Латекс

Хоча латексні рукавички не такі поширені, як у ранній медицині, латексні рукавички все ще використовуються сьогодні. Латекс зручний і гнучкий, що дозволяє легко носити рукавички для ремонту автомобілів і громадського харчування. Вони виготовлені з натурального каучуку, тому вони також мають перевагу в тому, що вони біологічно розкладаються!

Нітрил

Нітрилові рукавички неухильно набирають популярність. Вони зручні в носінні протягом тривалого періоду часу, стійкі до проколів і пошкоджень і забезпечують чудовий захист від багатьох забруднень.

Вініл

Якщо ви не хочете щотижня купувати нові рукавички, вініл має стати вашим найкращим другом. Цей матеріал має шалено довгий термін зберігання і не руйнується легко. Це також дешево у виготовленні, що означає, що легше купувати рукавички оптом.

Неопрен

Гідрокостюми для підводного плавання часто виготовляються з неопрену, що означає, що цей матеріал дуже водонепроникний. Неопренові рукавички рекомендуються для фарбування, роботи з хімікатами або для перукарень, які працюють з барвниками.

Поліізопрен

Ви не побачите великої різниці між поліізопреновими рукавичками та рукавичками з латексу. Ключова відмінність полягає в тому, що поліізопрен виготовлений із синтетичного каучуку, а латекс — із натурального. Це означає, що білка, який викликає алергічну реакцію на латекс, немає в поліізопрені.

ПВХ

ПВХ – це тип пластику, який зазвичай використовується для сантехніки та виготовлення побутових предметів, таких як віконні рами та ринви. Його також можна використовувати для виготовлення рукавичок, які є надзвичайно довговічними, міцними та захисними.

Загалом, між нітриловими, латексними та вініловими рукавичками немає великої різниці. Те саме стосується матеріалів, які рідше використовуються, таких як неопрен і ПВХ. Ви дійсно не можете піти з будь-яким типом гумових рукавичок, якщо ви працюєте в галузі, яка їх вимагає. Єдиним винятком є ​​медичні працівники, яким зазвичай слід уникати використання латексу.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 47)
Попередня новина: 6 причин,почему вы должны ...
Наступна новина: Де купити прилади КВП в ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
tuda1408 - 01.02.23

Дуже хороший пост! Дякую за виконану роботу!

аватар країна
Анна Николаевна - 01.02.23

Ух ты :) Здорово как!

аватар країна
Dvachevski - 01.02.23

Дійсно цікава тема.

аватар країна
bezoom - 01.02.23

відмінна інфа

аватар країна
sleeeping - 01.02.23

отличный пример стоящего контента

аватар країна
Etil_Thuzad - 01.02.23

супер оригінально

аватар країна
FeldwebelShetce - 01.02.23

Вы не правы.

аватар країна
QuattroporteM - 01.02.23

Позволю себе не согласится с вами

аватар країна
alexajax - 01.02.23

мудро

аватар країна
suka_emi - 01.02.23

круто

аватар країна
Bambaleilo - 01.02.23

я уже писала об этом в своем блоге

аватар країна
valuy77 - 01.02.23

Это просто бомба!!!

аватар країна
Asurin_Gradd - 01.02.23

Мне, например есть чем поделиться, думаю не только мне.

аватар країна
orion89 - 01.02.23

мысли здравые, но тяжело читать, не знаю почему.

аватар країна
jbright - 01.02.23

Сенкс. Интересно, и вообще полезный у Вас сайт

аватар країна
xewseyx - 01.02.23

Дуже сподобалася ваша стаття

аватар країна
Danchic - 01.02.23

Так, досить цікава стаття.

аватар країна
yaroslavbilan - 01.02.23

Побільше б таких статей

аватар країна
cyberbrg - 01.02.23

Я звичайно, мало, що тямлю в даній темі, але постараюся осилити.

аватар країна
dontlooksoargh - 01.02.23

Реальная тема

аватар країна
Whataman - 01.02.23

Умные вещи говорит автор!

аватар країна
simpletrues - 01.02.23

Величезне дякую!

аватар країна
DunxOo - 31.01.23

Достаточно интересная и познавательная тема

аватар країна
ryan_darksky - 31.01.23

Нормусь

аватар країна
gerbert_acevedo - 31.01.23

подкупила искренность статьи

аватар країна
dosmot - 31.01.23

Сколько ж можно говорить…

аватар країна
Prostoshizoid - 31.01.23

Ух ты :) Здорово как!

аватар країна
ZOZOZOZOZOZOZ - 31.01.23

Всем привет. Понравился пост, ставлю 5 баллов.

аватар країна
Kennji - 31.01.23

Вот так история!

аватар країна
ssoija - 31.01.23

відмінний приклад стоїть контенту