Курси Графічного дизайну від IT-школи A-Level - отримайте творчу та перспективну професію!

Курси Графічного дизайну від IT-школи A-Level - отримайте творчу та перспективну професію!

02.02.23 12:08 0 416

Якщо ви не маєте “технічного” складу мислення, а відчуваєте себе творчою людиною - це не означає, що вам закритий шлях до сфери IT.

Навпаки - це привід спробувати себе у веб-дизайні! IT-школа A-Level запрошує вас на курси Графічного дизайну онлайн, де ви навчитеся:

  • Розумітися на правилах композиції, колористики, типографіки тощо;
  • Розробляти банери для реклами чи соціальних мереж, логотипи та інші елементи фірмового стилю компанії;
  • Працювати з друкованою продукцією: робити листівки, візитки, брошури тощо; 
  • Створювати брендбук компанії та аргументувати свої дизайнерські рішення.

Ця сфера не знає обмежень - тому ви точно знайдете власний шлях для кар’єрного розвитку після навчання графічному дизайну. 

Надалі ви зможете працювати в IT-компанії, рекламній чи digital-агенції, у будь-якій компанії для розвитку та просування певного продукту, на фрілансі тощо.

Переваги курсу Графічного дизайну в A-Level

Підхід до навчання в IT-школі A-Level відрізняється від більшості курсів за цим напрямом:

  1. Кожне заняття відбувається в форматі інтерактивної лекції. Ви зможете відразу ставити запитання викладачу та брати участь в обговорюванні матеріалу.
  2. Якщо ви обрали напрям “Графічний дизайн” - навчання повинно містити рівну кількість практики та теорії, до того ж - вам обов’язково треба додатково відточувати роботу з графічними редакторами вдома. Саме таким чином побудовані заняття на курсі в A-Level. Після кожного уроку на вас чекає домашнє завдання для закріплення матеріалу.
  3. Наприкінці курсу Графічного дизайну онлайн ви повинні будете захистити свій фінальний проєкт! Саме він буде першою роботою у вашому портфоліо на Behance. Також ви зможете подивитися роботи інших студентів та почути коментарі викладача стосовно поширених помилок.

Додаткові бонуси від школи A-Level

Навчання на курсі Графічного дизайну - це не тільки вивчення матеріалів за фахом. Це загальна підготовка до майбутньої роботи та постійного розвитку.

Тому A-Level забезпечує своїх учнів можливістю скористатися наступними бонусами:

  • Безкоштовні заняття з підвищення рівня англійської. Це важливий скіл, бо більшість графічних редакторів, навчальних матеріалів, статей - викладені англійською. Також це одна з вимог під час пошуку роботи в IT-сфері;
  • Уроки зі складання грамотного резюме та комфортного проходження співбесід. Навіть якщо вам вдалося легко знайти першу роботу, дуже важливо вміти презентувати себе, щоб рухатись далі.

Тож долучайтеся до курсу Графічний дизайн онлайн в A-Level та почніть здійснювати свою мрію. 

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 36)
Попередня новина: ЧОМУ НЕ МОРОЗИТЬ ...
Наступна новина: Топ-5 різновидів ролів які ...

КОМЕНТАРІ