Топ-5 різновидів ролів які вам слід спробувати

Топ-5 різновидів ролів які вам слід спробувати

02.02.23 12:20 14 418

Ви ще не вибрали улюблені роли? Тоді ми розповімо вам про 5 найпопулярніших видів, які вам обов'язково сподобаються. Вони додадуть особливу атмосферу як звичайної дружньої посиденьки, так і зроблять особливим будь-який вечір. Замовити улюблений сет можна на сайті https://dnipro.sushi-master.ua/menu/rolls. Tут вас завжди чекають тільки найсвіжіші і смачні роли з найкращих продуктів. Суші-бар строго контролює якість продукції, що поставляється і з любов'ю готує кожен сет. Замовте і переконайтеся в цьому самі!

  1. Хосомакі-лідер продажів! Це найбільш поширені роли в Японії, відомі також, як монороли. Хосомаки виглядають, як тонкі, загорнуті зовні в водорості норі, а всередині, крім рису входять, як правило один вид риби або будь морепродукт. Серед хосомаки найбільш популярні такі роли, як: рол з лососем, рол з тунцем, рол з огірком. Норі завжди зовні, а роли можуть приймати як круглу, так і квадратну форму.
  2. Футомаки. Ці роли вже можуть мати начинку з декількох інгредієнтів, найчастіше їх використовується більше трьох. Майстри суші часто використовують продукти. Які не тільки ідеально поєднуються між собою, але і формують красиву композицію. Головне завдання-щільно укласти всі інгредієнти, щоб уникнути пустот. При цьому форма самих ролів може бути як круглої або квадратної, так і трикутної.
  3. Урамакі являють собою роли, які не закриті зовні. Норм найчастіше знаходиться всередині і обертає тільки начинку, а рис залишається оголеним. В даному випадку важливо використовувати добре клейкий рис, щоб він не розсипався.
  4. Гарячі роли-вибір європейців. По-перше, вони вважаються більш безпечними, так як приготовлені вже не з сирої риби. А по-друге, їх часто роблять в клярі, вони мають зрустящую корочку і більш ніжний смак.
  5. Спрінг-роли завершують лінійку чемпіонів. Це особливий вид ролів, де норі замінюється рисовим папером, що робить їх ще більш ніжними і смачними. І найбільший плюс, що готувати їх можна абсолютно за будь – якою рецептурою, головне-замінити норі рисовим папером.

Роли можна приготувати і самому, але повірте – ви ніколи не зможете зробити їх такими смачними і красивими, як професійні сушисти. А якщо ви вибираєте роли для себе вперше, то просто почитайте ігредіенти, склад продуктів обов'язково вказано в кожному виді. Вибирайте продукти, які найбільш приємні для вас і точно не прогадаєте. Смачного!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 48)
Наступна новина: Гарячі роли у Тернополі

КОМЕНТАРІ

аватар країна
SuhrobH - 02.02.23

Каменты жгут! :-D

аватар країна
Sky812 - 02.02.23

Это уже далеко не новость, я об этом пару месяцев назад читал.

аватар країна
Aisedor - 02.02.23

Супер-пупер!

аватар країна
Fater1985 - 02.02.23

5ка! Отличный пост!

аватар країна
abelozertsev - 02.02.23

Кожна стаття автора відмінна від попередньої. Висновок: читати автора :)

аватар країна
bigpapka - 02.02.23

Видно, что автор старается сделать свой сайт для простых людей, и мне кажеться, что это у него неплохо получается.

аватар країна
gogi27 - 02.02.23

Після прочитання навіть мені тема стала цікава.

аватар країна
WesrHam - 02.02.23

ДА СУПЕР!!!!!!!!!!!!

аватар країна
ADMK1 - 02.02.23

Мне, например есть чем поделиться, думаю не только мне.

аватар країна
Lourensiy - 02.02.23

Все подобається. Спасибі за пост!

аватар країна
nnycT0Ta - 02.02.23

клас!

аватар країна
Sid_2017 - 02.02.23

погоджуся з автором

аватар країна
tizenka14 - 02.02.23

Я ось думаю, а де Ви матеріал взяли для вирішення описаної у статті, невже з голови?

аватар країна
vasyangvnv - 02.02.23

відмінно викладаєте