Цінність добавки колагену для нашого організму

Цінність добавки колагену для нашого організму

03.02.23 18:01 0 746

В нашому організмі є багато білків, у кожного з котрих є свої унікальні функції. Одним з важливих вважається колаген, котрий відповідає за міцність зубів, шкіри, волосся, також він необхідний для покращення еластичності зв'язок. Передчасна поява зморшок на шкірі, тускле та ламке волосся є прямим наслідком дефіциту колагену. 

California Gold Nutrition CollagenUP 5000 206 грам

Основні функції колагену в організмі 

 Колаген складається з трьох елементів — гліцину, проліну та гідрокрипсоліну. Деякі з них виробляються організмом, але нестачу інших потрібно компенсувати їжею чи харчовими добавками. Колаген — це основа сполучної тканини, саме від нього залежать еластичність та пружність шкіри, міцність кісток. Також колаген виконує дуже важливу функцію — скріплює клітини, виступаючи своєрідним клеєм.

З часом волокна колагену вимиваються з організму, тому втрата еластичності зв'язок, болі в суглобах, явні ознаки старіння шкіри ми спостерігаємо з плином часу. Покращувати загальне самопочуття, вигляд шкіри, волосся та нігтів можна, якщо приймати біологічно активні добавки, а також продукти, багаті на цей корисний білок. 

Отже, підсумуємо основні корисні властивості колагену: 

  • активна регенерація тканин; 

  • покращеня процесів метаболізму; 

  • покращення гнучкості суглобів; 

  • повернення естетичного вигляду обличчя; 

  • зміцнення нігтів та волосся.

Популярні добавки колагену 

Має попит БАД California Gold Nutrition Collagen up 5000, до складу якого входять морський колаген, гіалуронова кислота та вітамін С. Таке поєднання гарантує покращення зовнішнього вигляду шкіри, відновлення суглобів, що особливо актуально для людей, що регулярно відвідують інтенсивні тренування. 

Колаген, отриманий з морської риби, є найближчим до білку, що знахдоиться в організмі лоюдини. Саме тому цей білок активно засвоюється, забезпечуючи потужний ефект для кісток, суглобів, нігтів, шкіри та волосся. 

Гіалуронова кислота доповнює вплив колагену, покращуючи стан суглобів та шкіри. вітамін С у складі БАД покращує клітинний імунітет, підвищує стійкість до негативних факторів.

Doctor's Best Collagen Types 1 and 3 — ця добавка складається з очищеного колагену першого та третього типу. Відмінністю добавки вважається наявність гідролізованих пептидів колагену. Внаслідок гідролізу колагену вивільняються пептиди колагену — це з'єднання з низькою молекулярною масою, котрі чудово засвоюються організмом.  

Регулярний прийом добавки зменшить біль у суглобах, покращує пружність та зволоження шкіри, відновлює пошкоджені суглобові хрящі, покращує загоєння ран.

Solgar Collagen Hyaluronic Acid Complex 30 таблеток

Solgar Collagen Hyaluronic Acid Complex – добавка, котра містить колаген другого типу, доповнений хондроїтинсульфатом та гіалуроновою кислотою. Препарат не містить генно-модифікованих організмів, пшениці й молочних продуктів. Добавка живить шкіру зсередини, підвищуючи еластичність шкіри, збільшує кількість мастила усередині суглобів. 

Регулярний прийом добавок з колагеном значно покращує загальний стан шкіри, зменшує біль у суглобах, сприяє швидшому відновленню після активних навантажень.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 50)
Попередня новина: Прокурори Рівненщини ...
Наступна новина: Якісна канцелярія для дітей ...

КОМЕНТАРІ