Чому механізація важлива?

Чому механізація важлива?

03.02.23 18:31 2 302

Механізація — це важливий внесок у виробництво сільськогосподарських культур, яким історично нехтували в країнах, що розвиваються. Фактори, які зменшують доступність сільськогосподарської потужності, ставлять під загрозу здатність обробляти достатню кількість землі та давно визнані джерелом бідності. Збільшення енергозабезпечення сільського господарства означає, що більше завдань можна виконати в потрібний час і можна обробляти більші площі для виробництва більшої кількості врожаю, зберігаючи природні ресурси. Застосування нових екологічно чистих технологій дозволяє фермерам вирощувати врожай ефективніше, витрачаючи менше енергії. А якщо вас цікавлять якісні запчастини Kuhn, то на сайті https://tex-k.com.ua ви знайдете все, що вам необхідно.

Стала механізація сільського господарства також може внести значний внесок у розвиток ланцюжків створення вартості та продовольчих систем, оскільки вона має потенціал для того, щоб зробити діяльність і функції після збору врожаю, обробки та маркетингу більш ефективними, результативними та екологічно чистими.

Підвищення рівня механізації не обов’язково означає великі інвестиції в трактори та іншу техніку. Фермери повинні вибрати найбільш відповідне джерело живлення для будь-якої операції залежно від роботи, яку потрібно виконати, і від того, хто її виконує. Рівень механізації має задовольняти їхні потреби ефективно та ефективно. Жінки відіграють важливу роль у багатьох сільськогосподарських громадах, і в деяких країнах до 80 відсотків загальної кількості робочих місць у сільському господарстві припадає на жінки. Це означає, що джерела енергії (людини, тварини чи двигуни) повинні бути адаптовані до таких потреб з ергономічної, соціальної, культурної та економічної точки зору. Зменшення важкої роботи є ключовим елементом стійкої механізації та сприяє зменшенню важкого робочого навантаження жінок шляхом врахування технологій, які відповідають їхнім потребам, і покращення їхнього доступу до відповідних форм сільськогосподарської енергії.

Стійка механізація може:

  • підвищення продуктивності землі шляхом сприяння своєчасності та якості обробітку;
  • підтримувати можливості, які полегшують тягар нестачі робочої сили та дозволяють домогосподарствам краще протистояти потрясінням;
  • зменшити вплив сільського господарства на навколишнє середовище в поєднанні з адекватними методами збереження сільського господарства;
  • зменшити бідність і досягти продовольчої безпеки, одночасно покращуючи засоби існування людей.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 33)
Наступна новина: Когда применяются ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
DonaldRAMP - 03.02.23

круто

аватар країна
cold_autumn - 03.02.23

улыбнуло с утречка