4 причини,чому дослідження космосу важливіше,ніж будь-коли

4 причини,чому дослідження космосу важливіше,ніж будь-коли

03.02.23 19:07 1 307

З кожним роком становище людства на Землі стає дедалі складнішим. З огляду на зміну клімату, економічну незахищеність і вірусні пандемії, які обтяжують світові ресурси, навіщо витрачати всі ці гроші на космос? Легко зрозуміти, чому виникає цей аргумент: тут, на Землі, потрібно вирішити великі проблеми, а політ у космос дорогий. Це надмірне спрощення ігнорує природу людства, мотивацію, яка зробила нас домінуючим видом на Землі. А якщо вас цікавлять останні новини космосу з усього світу, то на сайті https://lookintothe.space, ви знайдете саме те, що шукали.

Якщо ми хочемо залишатися такими, дослідження космосу є життєво важливими. Ось п’ять причин, чому ми належимо туди.

Нові технології та дослідження

Люди еволюціонували не для того, щоб побувати в космосі, але ми все одно туди йдемо. Це призвело до розвитку різноманітних технологій, які повертаються в економіку та покращують наше життя на Землі. Без космічних програм у нас не було б GPS, точного прогнозу погоди, сонячних батарей або ультрафіолетових фільтрів у сонцезахисних окулярах і камерах. Також зараз у космосі проводяться медичні дослідження, які можуть вилікувати хвороби та продовжити людське життя, і ці експерименти неможливо провести на Землі. Освоєння космосу може врятувати вам життя.

Астероїди не дбають про нас

Говорячи про порятунок життів, дослідження космосу може врятувати всі наші життя. Сонячна система значно заспокоїлася з ранніх еонів, але все ще існує невідома кількість великих астероїдів і комет, які можуть врізатися в планету і зробити пандемію COVID-19 приємним спогадом. Справа не в тому, чи вдариться ще один великий астероїд на Землю, а в тому, коли. Надійна космічна програма — це єдина надія, яка у нас є, щоб відхилити такий об’єкт. Якщо ми не працюємо над досягненням цієї мети, у людства вже є термін придатності. Зараз NASA планує запустити космічний корабель в астероїд, щоб перевірити один із можливих методів порятунку Землі від такого удару.

Колонізація – це найкраща резервна копія

Зараз існує майже 8 мільярдів людей, що дуже багато. Однак ми всі тіснимося разом на одній планеті. Якщо щось трапиться із Землею, наш вид може бути знищений. Наприклад, вищезгаданий удар астероїда. Колонізація інших тіл у Сонячній системі (або створення власних орбітальних середовищ) — це спосіб створити «резервну копію» людства, яке виживе незалежно від того, що станеться із Землею. Можливо, майбутні люди будуть марсіанами, які ніколи не ступлять на Землю. Технологія, яка робить це можливим і підтримує людей незалежно від Землі, не буде розвиватися сама.

Видобуток космосу може врятувати світ

Оскільки населення продовжує невблаганно зростати, навантаження на наші природні ресурси продовжує зростати. Видобуток цінних корисних копалин призвів до безлічі проблем, включаючи шкоду навколишньому середовищу та експлуатацію людьми, але в космосі є велика кількість дорогоцінних матеріалів. Такі стартапи, як AstroForge, хочуть видобувати астероїди замість Землі, що означало б фактично необмежену кількість сировини, яка рідко зустрічається на Землі.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 41)
Попередня новина: Когда применяются ...
Наступна новина: Преимущества отзыва клиентов

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Sojru - 03.02.23

стаття непогана але назва якось не дуже