Конвеєрні системи: призначення та різновиди

Конвеєрні системи: призначення та різновиди

06.02.23 23:07 0 406

Для забезпечення високої ефективності роботи складу використовують таке обладнання, як конвеєрні лінії. Вони призначені для швидкої передачі товарів чи продукції до місць зберігання або видачі замовлень. Також вони дозволяють автоматизувати багато процесів та виключити помилки, що можуть виникати через людський фактор. Сучасні виробники пропонують клієнтам широкий асортимент такого обладнання, тому перед покупкою необхідно визначитися з тим, які саме різновиди вам підійдуть.

Конвеєрні лінії дуже практичні в експлуатації. Вони мають відносно невеликі габарити, тому їх можна розмістити у будь-яких приміщеннях. Вони являються модульними, що дозволяє швидко побудувати необхідні системи чи модернізувати існуючі. Вони створюються з урахуванням розмірів та особливостей приміщення, кількості вантажів, які треба перевозити, а також габаритів груза. Розберемося, які саме конвеєри бувають та де їх можна замовити.

EINiQvGVpMW5GDRtsPCJz3hrYXfiYSOEFL862kva4QFph3c1laJetxobCOqxq7MRH0BKOL-p3TaSKRa9KiC4HulTiQyAhirMRBVeNjQ7N7MDz1Lp0b73Klej30ePJfQMNT8QA8CzFjYxCKTlWEVc4Ts

Різновиди обладнання

Усі конвеєри можна поділити на два типи: з тяговим механізмом та без такого. Перші вважаються найбільш поширеними та функціональними. До них належать:

  1. Стрічкові моделі. Вважаються універсальними. Вони складаються зі стрічки, яка рухається по колу, а також двигуна та рами. Підходять для транспортування як харчових, так і різноманітних промислових товарів. Напрямок руху та швидкість стрічки можуть змінюватися оператором, що дозволяє налаштувати обладнання на найефективнішу роботу. 
  2. Роликові моделі, які також називають рольгангами. Вони працюють за рахунок провідних роликів, в які встановлено електропривод. Товари по рольгангу можуть переміщатися горизонтально.. 
  3. Ланцюгові моделі. Вважаються найміцнішими та найнадійнішими. За принципом роботи схожі на стрічкові, але можуть працювати у складних умовах. Їх використовують на низькотемпературних складах, при транспортуванні важких вантажів тощо.
  4. Спіральні моделі. Подібне обладнання дозволяє переміщати вантажі вгору або вниз, залежно від необхідності. Вони відрізняються високою ефективністю (за годину можна перемістити до 3 тисяч одиниць товарів) та компактністю.
  5. Вертикальні конвеєри. З їх допомогою можна піднімати та спускати груз на необхідну висоту. Встановлюються на многорівневих складах.

Існують й інші типи конвеєрів з тяговим механізмом, але саме ці вважаються найефективнішими та найпоширенішими. Зауважимо, що можна підібрати обладнання під різні типи товарів. Сучасні конвеєрні системи дозволяють передавати конверти, пакети, товари в м'якому пакуванні, палети, ящики тощо, не пошкоджуючи їх під час транспортування цехом або складом. 

hQMLCL54RCHfRjYi1hWu8uc8fwyTwfvi2sZIObcfGH_UzigbzU5aGzjKtJKHM1YIUoT7kVpUvhlG10sksCQOKTqd8CG9gbRBIU7HrWfxIJ_sh85hAHm4IVe96vmb-vWFCsg3DYYIAGaOSLX_FGOlnj4

Де можна придбати конвеєри?

Якщо ви хочете купити якісне, сертифіковане, сучасне конвеєрне обладнання, яке допоможе вам підвищити ефективність складу, то рекомендуємо звернутися до компанії KAPELOU. Вона займається створенням роботизованих систем, що дозволяють значно підвищити швидкість обробки товарів. Компанія має власне виробництво та науково-дослідну базу, в ній працюють кваліфіковані інженери та техніки, які мають багатий досвід у реалізації проектів будь-якої складності. Менеджери завжди нададуть вам необхідні консультації за всіма питаннями.

Також треба відмітити й те, що у KAPELOU є бригади швидкого реагування. Якщо обладнання вийде з ладу, вони відновлять його в найкоротші терміни, не допускаючи простоїв вашого підприємства. Компанія надає клієнтам офіційну гарантію на свої товари, а також пропонує послуги з модернізації складів з метою підвищення їх ефективності. 

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 50)
Попередня новина: Как выбрать душевой трап?
Наступна новина: Причины,по которым вам ...

КОМЕНТАРІ