Топ-5 видів піци

Топ-5 видів піци

08.02.23 19:48 8 407

Скільки різних видів піци ти знаєш? Важко дати правильну відповідь, оскільки в наш час існують тисячі варіацій, причому найперша з них з’явилася близько мільйонів років тому. Як захоплююче!

Будьмо правдивими: хто не любить піцу? Піца не тільки поєднується майже з будь-якими стравами, але й проста у приготуванні. Зважаючи на це, ніколи не марно дізнатися більше про піцу та її варіанти. Ви можете замовити найкращу піцу у monopizza.

Три стилі піци

Говорячи про стиль, піца доступна в трьох різних варіантах. Вони бувають сковорідки, фаршировані та шинкові (або квадратної нарізки).

Пан Піца

Ви ніколи не помилитеся, приготувавши піцу на сковороді. Відповідно до назви, піца цього стилю випікається на сковороді з олією. Тісто густе, а скоринки хрусткі, карамелізовані. Пан-піца походить із Канзасу і незабаром стала одним із найпопулярніших стилів піци донині.

Фарширована піца

Походження піци з начинкою можна простежити до Ненсі та Рокко та їхньої піцерії. На відміну від інших піц, піца з начинкою має більшу щільність і наповнена начинкою, як-от м’ясо, ковбаса та овочі. Одним укусом ви отримаєте неперевершену смакоту!

Таверна/Квадратний розріз

Піца в стилі таверни підходить для великого натовпу, оскільки її розрізають на квадрати. Цей стиль піци стосується того, як її нарізають: не трикутниками, а маленькими квадратиками розміром з укус. Якщо ви шукаєте блискучі ідеї для перших страв або страви, готові до вечірки, це саме той квиток. Сьогодні піца в тавернах популярна в багатьох штатах, включаючи Чикаго та Нью-Йорк.

Топ-5 видів піци

Неаполітанська піца

Неаполітанська піца для тих, хто вважає за краще не переборщити з начинкою. Неаполітанська піца бере свій початок у Неаполі, Італія. Спочатку його виготовляли та споживали лише селяни, оскільки він містив помідори, які помилково вважалися отруйними.

Традиційні начинки включають базилік, томатний соус і величезну кількість моцарели, які досить прості, але достатньо, щоб задовольнити вашу тягу.

Неаполітанська піца представлена ​​в трьох варіантах, найпопулярнішою з яких є піца Маргарита. Дві інші – це піца Маринара, в якій не використовується сир, і піца Маргарита Екстра, в якій використовується моцарелла ді Буфала.

Нью-Йоркська піца

Відправте свої смакові рецептори в піцерійний рай із цією піцою у стилі Нью-Йорк. Нью-йоркська піца – це спрощена версія інших піц: пропустіть об’ємні начинки, залиште лише сир і томатний соус. Піца була перероблена з непоталійської піци і існує з 1900-х років.

Відвідуючи Велике Яблуко, ви повинні зустріти багато вуличних торговців, які продають цю піцу з великою кількістю начинок. Обов’язково зайдіть і схопіть шматочок; завдяки своїй гнучкій текстурі ви можете легко згорнути її та насолоджуватися піцою в дорозі.

Піца Чикаго

Чиказька піца призначена для спільного використання. Ось чудовий варіант для їдців або будь-якого голодного натовпу. Чиказька піца (також звана глибокою піцою) випікається на сковороді, а не на якісному камені для піци. Виходить чудово з хрусткими скоринками, густим соусом і багатьма сюрпризами.

Готуючи цю піцу, майте на увазі, що вам доведеться класти начинку у зворотному порядку, починаючи з обраного вами сиру. Потім ви переходите до м’яса та інших овочів, а потім декадентського шару томатного соусу.

Каліфорнійська піца

Каліфорнійська піца пишається своєю складною начинкою, яка іноді включає вишукані страви. Каліфорнійська піца — чудовий приклад, якщо ви коли-небудь замислювалися, що таке кустарна піца. Піца готується зі свіжих унікальних продуктів, таких як козячий сир і копчений лосось, для чудового, унікального твіст.

Каліфорнійська піца має заплутану історію, до якої долучилися кілька великих імен. Однак люди зазвичай приписують його походження Еду Ладу та Вольфгангу Паку. Без них ідея навіть не оформилася б і не перетворилася б на цей сирний добро.

Піца Детройт

Пориньте в сирну смакоту з піцою Детройт. Детройтська піца почалася в маленькому сусідньому барі під назвою Buddy's Rendezvous. Власник намагався знайти щось нове для свого меню, і йому прийшла в голову геніальна ідея: сенсаційна піца, випечена на промислових сковородах і покрита томатним соусом і сиром «Вісконсін».

Детройтська піца – це ласощі для вечірок. З товстою внутрішньою стороною та хрусткими краями піцу зазвичай розрізають на порції за допомогою різака для піци найвищої оцінки та подають із супом або капустяним салатом.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 50)

КОМЕНТАРІ

аватар країна
FuckYouHide - 08.02.23

Сенкс. Интересно, и вообще полезный у Вас сайт

аватар країна
Slepeb - 08.02.23

соглашусь с автором

аватар країна
Kusakeen - 08.02.23

После прочтения даже мне тема стала интересна.

аватар країна
Rich012 - 08.02.23

И правда креатив...супер!

аватар країна
lulu256 - 08.02.23

ух ты как крууууууууууутооооооо))

аватар країна
haos_001 - 08.02.23

відмінний приклад стоїть контенту

аватар країна
fowku - 08.02.23

Help! У автора автограф можно взять?

аватар країна
Kalinkadze - 08.02.23

Відмінний матеріал. Спасибі і пишіть ще, тільки картнок замало!