Як вибрати жіночу секс-іграшку?

Як вибрати жіночу секс-іграшку?

13.02.23 18:36 1 462

Незалежно від того, куди ви подивіться в ці дні, жіночі секс-іграшки з’являються скрізь. Вони є у ваших улюблених журналах і улюблених телешоу. І це тому, що помилкова стигма про те, що секс-іграшки призначені лише для самотніх або зневірених людей, нарешті зникла. Останнім часом відбулися позитивні зміни в тому, як ми говоримо про жіноче задоволення та жіночий оргазм. На tabooplace.com ви знайдете великий вибір різноманітних іграшок та інших товарів для ваших інтимних ігор.

Чи нормально для вас використовувати жіночі секс-іграшки?

Зараз існує набагато ширше розуміння того, що секс-іграшки тут не для того, щоб когось замінити. Вони розроблені, щоб принести користувачеві більше задоволення і допомогти вам досягти більше оргазмів. І це чудово, тому що хоча стигма навколо цих іграшок може слабшати, розрив між оргазмом між жінками та чоловіками – ні. І тому жіночі секс-іграшки так важливі. Користування секс-іграшками є цілком нормальним і здоровим заняттям, і цього не повинно бути соромно.

Види жіночих секс-іграшок

Якщо є частина вашого тіла, яку вам подобається стимулювати, то для цього буде доступна секс-іграшка! Вибрати свою першу секс-іграшку може бути складно, оскільки існує так багато різних стилів на вибір, але все залежить від того, на яку частину тіла ви хочете націлитися. І це не обмежується лише піхвою та клітором.

Фалоімітатор

Фалоімітатор — одна з найпопулярніших сексуальних іграшок для жінок, і багато в чому його популярність зводиться до того, що він настільки універсальний. Фалоімітатори - це невібруючі іграшки, які використовуються для проникнення та внутрішнього масажу. Вони можуть мати анатомічну конструкцію, щоб виглядати як копія справжнього пеніса, або вони можуть бути неанатомічними і взагалі не схожими на пеніс. 

Вібратор

Ви, напевно, чули, що жодна спальня не обходиться без якогось вібратора. Ну, це тому, що ці секс-іграшки розроблені таким чином, щоб допомогти вам досягти оргазму незалежно від того, на якій частині тіла ви їх використовуєте. Вібратор - це всеосяжний термін для будь-якої секс-іграшки, яка вібрує для стимуляції ерогенних зон тіла.

Анальна пробка

Однак жіночі секс-іграшки націлені не лише на вульву та піхву. За останні кілька років популярність анальних пробок значно зросла, оскільки секс-іграшки стали все більш масовими. Анальні пробки бувають різних форм і розмірів і призначені для створення повного відчуття ануса. Ви можете носити сідничну пробку під час мастурбації або гри в партнері, щоб дати тілу ще більше відчуття, коли м’язи сфінктера напружуються навколо пробки. 

Анальні кульки

Якщо ви хочете дослідити анальні ігри, але анальна пробка здається вам трохи лякаючою, тоді інший варіант – почати з набору анальних кульок. Анальні кульки являють собою ланцюжок з’єднаних сфер, які починаються з малого і поступово збільшуються в розмірі. Що робить їх такими чудовими для початківців, так це те, що намистини потрібно вставляти лише настільки, наскільки вам зручно, і ви все одно отримаєте всі дивовижні переваги. 

Наручники

Хоча більшість жіночих секс-іграшок також можна використовувати з партнером, є іграшки, які також розроблені спеціально для цього. Наручники — чудова іграшка для знайомства з тими, хто починає захоплюватися секс-іграшками та грати в кабалу. Наручники – це фіксуючі іграшки для з’єднання двох зап’ястя разом або прикріплення зап’ястя до чогось іншого, як-от стовпчика ліжка чи стільця, щоб стримувати рухи та можливість доторкнутися до того, хто їх носить.

Які найкращі секс-іграшки для новачків?

Знайти найкращі секс-іграшки для початківців насправді легко, якщо знати, на що звернути увагу. Почніть з іграшки для сфери, від якої ви знаєте, що отримуєте велике задоволення, і почніть з малого. Принаймні, якщо іграшка занадто мала, ви все ще можете її використовувати, тоді як якщо іграшка занадто велика, вам може бути важко використовувати її належним чином або навіть використовувати її взагалі. І незалежно від того, з якого типу іграшок ви починаєте, завжди купуйте високоякісні секс-іграшки. Це не означає, що вам потрібно купувати найдорожчу іграшку. Ознайомтеся з відгуками покупців і переконайтеся, що ви знаходите іграшку, яка безпечна для тіла та прослужить більше двох разів.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 49)

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Secsot - 13.02.23

Очень познавательно, респект