Ключі двофакторної аутентифікації від компанії Yubico

Ключі двофакторної аутентифікації від компанії Yubico

14.02.23 23:44 2 515

Для надійного захисту все частіше стали використовувати двухфакторную аутентифікацію. Вибрати можна sms, додатки або Yubico. Саме останній варіант став найпопулярнішим серед українських користувачів. Чому? Особливості та переваги цього способу аутентифікації ми детально розглянемо в нашій статті.

Про переваги начистоту

  • Почнемо з того, що такий ключ максимально компактний і зручний у використанні. Він являє собою цілу серію різних варіантів на будь – який смак-від звичайних USB-накопичувачів до крихітних «нано» версій. Вибирайте, замовляйте і користуйтеся з комфортом! І найголовніше, що навіть волога їм не страшна, Ключі повністю водонепроникні.
  • По-друге, він забезпечує найбільш високу безпеку. Апаратне забезпечення YubiKey підтримує одноразові паролі, шифрування та автентифікацію з відкритим ключем, а також різні протоколи одноразових паролів. Ви можете використовувати YubiKey для безпечного входу в підтримувані облікові записи з одноразовим паролем або парою відкритого / закритого ключів на основі FIDO, створеної пристроєм. Після введення ключа ви натискаєте золоту кнопку, і дотик пальця виділяє невеликий електричний заряд, який активує пристрій.
  • Його максимально легко налаштувати і при цьому Ви отримуєте доступ до широкого набору послуг.
  • Ключі можна використовувати зі смартфоном або планшетом. Пристрої Android вже давно підтримують YubiKey. А пристрої Apple отримали підтримку YubiKey тільки з недавно, вона являє собою двосторонній апаратний ключ з роз'ємом Lightning на одному кінці і роз'ємом USB Type-C на іншому.
  • Його кройне важко зламати і неможливо заразити вірусом.
  • Доступна ціна-ще один важливий фактор на користь даного способу аутентифікації.

Що робити, якщо втратив ключ?

Найголовніше-не впадати у відчай, навіть з такої ситуації є вихід. Ви можете ви можете скопіювати секретний резервний код безпеки у своєму обліковому записі в безпечне місце, можете налаштувати програму аутентифікації, таку як Google Authenticator або Authy, одночасно з налаштуванням YubiKey, а в крайньому випадку можете звернутися до будь-якої служби з 2FA-захистом, щоб визначити, чи є у них служба перевірки облікового запису, яка дозволить вам розблокувати обліковий запис.

Вибрати і замовити відповідний ключ можна в компанії lwallet.com.ua. Менеджери із задоволенням дадуть відповідь на всі питання і допоможуть вибрати оптимальний варіант.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 48)
Наступна новина: Как выбрать надежного ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Hibryid - 15.02.23

я в захваті від Вашого стилю

аватар країна
Andantr - 15.02.23

Хороша стаття, дізнався багато нового!)