Вчені назвали продукти,які на 30% підвищують ризик раку кишківника у чоловіків

Вчені назвали продукти,які на 30% підвищують ризик раку кишківника у чоловіків

15.02.23 00:49 0 763

Важливо всерйоз ставитись до продуктів харчування, які ми їмо, адже від якості та користі залежить стан нашого организму. Деякі продукти харчування мають не швидкий, але дуже негативний вплив на організм людини. Варто хоча б знати про такі продукти харчування, щоб змінити ситуацію в харчуванням, обрати більш корисні натуральні продукти.

Які продукти підвищують ризик розвитку раку у чоловіків:

  • ковбаса і різні ковбасні вироби (шинка, бекон, сосиски);
  • цукор у великій кількості.

В звичайній нормі ці продукти не шкідливі. Однак, якщо ви полюбляєте солодкі, газовані солодкі напої, ризик розвитку раку кишківника зростає на 30%. Також може з'явитися ожиріння, як ще один ознак колоректального раку. Варто зменшити кількість продуктів з цієї категорії, щоб допомогти организму краще засвоювати тільки корисні вітамині та мікроелементи.

Реакція у жінок

Варто відмітити, що на жіночий організм ці продукти діють по-іншому. У жінок інший перелік продуктів харчування, які також негативно впливають на організм. Варто не пропускати новини, наприклад, на сайті sky.kr.ua, щоб дізнаватись першим про різні корисні поради.

Обирайте правильне харчування, яке допоможе вам підтримувати гарний стан здоров’я у будь-якому віці. Також важливо своєчасно дізнаватись, діагностувати та лікувати різні захворювання. Читайте також про симптоми раку кішкивника, інші підозрілі симптоми різних захворювань.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 94)

КОМЕНТАРІ