Проводимо час з користю: чим зайнятися за відсутності світла

Проводимо час з користю: чим зайнятися за відсутності світла

24.02.23 03:17 0 416

Ситуація з електроенергію залишається нестабільною, оскільки ворожі обстріли можуть розпочатись в будь-який момент. Українці мають бути готові як до планових, так і до екстрених вимкнень світла. Якщо ви наперед придумаєте, чим будете займатись під час так званого блекаута, то набагато легше перенесете незручності.

Немає світла, але є інтернет

Якщо відсутня електроенергія, але є мобільний інтернет, то легко собі придумати завдання: дивитись фільм/серіал/передачу, навчатись онлайн цікавим курсам, спілкуватись у соцмережах, слухати аудіокнигу тощо. Можна наперед собі скачати щось цікавеньке і завжди мати у «запасі» матеріал до оглядання, слухання або читання.

Щоб мати змогу скористатись електронними гаджетами, потрібно завжди слідкувати за їх повною батареєю і тримати під рукою декілька заряджених повербанків. Також досвідчені люди рекомендують купити джерело безперебійного живлення. Воно вирівнює напругу при її перепадах і зберігає вашу техніку. При різкому зникненні електропостачання ви будете мати трохи часу, щоб завершити свою роботу за комп’ютером.

Відсутнє світло і інтернет

Якщо електроенергію вимкнули в денний час, і немає повітряної тривоги, влаштуйте собі прогулянку по вулиці, зустріньтеся з друзями, яких давно не бачили. Найлегше і найшвидше переживати «темні» часи, спілкуючись з людьми. Ось іще декілька ідей, чим зайнятись:

  • фізичні навантаження: біг, групові тренування, бокс, теніс тощо;
  • фотосесія на смартфон;
  • прибирання вдома;
  • складання речей у шафі, сортування потрібного і непотрібного одягу;
  • приготування їжі, якщо плита газова;
  • розвиток власних нерозкритих талантів: малювання, гра на музичному інструменті, вишивання, плетіння з бісеру, створення м’яких іграшок, вирізання із дерева;
  • волонтерська допомога.

Можливо, у вас колись було бажання чомусь навчитись, і завжди не вистачало часу. Тепер з’явилась така нагода. Коли світло є, підготуйте всі джерела інформації і матеріали, а за його відсутності займайтесь без докорів сумління, що маєте зробити щось важливіше.

Якщо у вас є діти, приділіть їм увагу, вони це точно оцінять. Ви можете грати в настільні ігри, займатись творчістю, проводити експерименти і досліди. Велика кількість наборів для занять з дитиною є в Allo.ua у Львові. Такі спільні вечори роблять родинні відносини ще міцнішими.

В темний період часу влаштуйте посиденьки при свічках. Можна звернути у романтичне русло і говорити про кохання і почуття. Є вірогідність, що хтось захоче розказати про те, що його турбує, поділитися своїм болем. Час без світла і гаджетів можна використати для того, щоб помріяти і визначитись зі своїми цілями на майбутнє. Душевні розмови дають емоційну розрядку і потім, коли життя ніби повертається у звичайний режим, людина має більше сил і наснаги для вирішення повсякденних задач.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 38)
Попередня новина: Как выбрать водяную ...
Наступна новина: Де купити дешеву сітку: ...

КОМЕНТАРІ