Захист для роликів: як купити набір для безпечного катання

Захист для роликів: як купити набір для безпечного катання

28.02.23 11:52 2 597

Кататися на роликах люблять діти та дорослі різного віку. Отримати задоволення під час їзди на роликах можна, лише якщо кататися зручно та безпечно. Вберегтися від травмувань і больових відчуттів допоможе набір захисту для роликів. Гарний вибір надійного захисного екіпірування пропонує спеціалізований магазин «ПроРолики» – тут ви знайдете все необхідне для безпечного катання. Повний перелік захисного спорядження містить:

  1. Шолом, який відповідає стандарту безпеки EN1078.
  2. Наколінники, захист зап'ястків і налокітники.
  3. Захисні шорти (крешпади).

Спочатку варто використовувати повний перелік захисту, особливо дітям. З набуттям досвіду та кращих навичок катання можна відмовитися від захисних шортів, але шолом і набір, який захищає лікті, зап'ястки та коліна, необхідно одягати всім ролерам під час кожного катання.

Чому потрібно користуватися захистом для роликів?

Катання на роликах, як будь-який вид активного спорту, може бути травматичним. Досвідчені ролери знають, що катання не обходиться без падінь. Падати на великій швидкості може бути боляче та небезпечно. Ті, хто їздять без захисного спорядження, ризикують отримати сильні садна, забій, тріщину чи навіть перелом. Мінімізувати ці ризики здатне захисне спорядження.

Купити захист для роликів від надійних виробників для дітей та дорослих можна у магазині та на сайті компанії «ПроРолики». Асортимент захисту доволі широкий і містить як готові набори, так і окремі елементи захисту. «ПроРолики» пропонує екіпірування лише з міцних матеріалів, які добре захищають вразливі місця та надійно кріпляться на руках і ногах.

Як вибрати гарний захист для роликів?

Вибрати захист для роликів, який добре захистить вас від травмувань під час їзди та падінь, доволі просто. Треба врахувати кілька основних чинників:

  1. вибирайте продукцію від перевіреного виробника;
  2. переконайтеся, що захист підходить вам за розміром і розрахований на вашу вагу;
  3. захисне екіпірування має відповідати стилю катання.

Крім цього, у захисті має бути зручно й він повинен швидко та надійно кріпитися до рук і ніг. Якщо ви новачок у роликовому спорті, то варто дізнатися, як одягнути захист. Приміром, наколінники трохи більшого розміру, ніж налокітники. На обох видах захисту є позначки «право» та «ліво», а верх/низ визначаються за всіма написами – вони не повинні бути догори ногами. Захист для зап'ястка одягають пластиковою частиною на долоню, а ширшою – на зап'ястя, при цьому пальці залишаються відкритими. Вибрати захист для роликів відповідно до ваших потреб допоможуть консультанти магазину «ПроРолики». Вони ж покажуть, як правильно надягати кожен з елементів захисту.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 47)

КОМЕНТАРІ

аватар країна
BigNapas - 28.02.23

Отличная Инфа

аватар країна
KatyaWPR - 28.02.23

Большое спасибо. Очень полезная информация