Найкращі приватні школи в США

Найкращі приватні школи в США

28.02.23 11:55 2 534

Із загальної кількості, на приватні бордингові школи в США припадає приблизно четверта частина. І незважаючи на високу вартість навчання у приватних американських школах, багато батьків хотіли б влаштувати своїх дітей саме туди.

Середня освіта в Америці відіграє важливу роль, її якість та рівень здобутих знань впливає на можливість вступити до престижного університету, здобути стипендію та гарну, перспективну освіту з подальшими можливостями будувати успішну кар'єру.

Чому такі популярні приватні школи?

У середньому приватні школи в США для іноземної дитини приблизно на 20-25% дорожчі за державні. Навчання (без проживання) тут коштує 15-20 тисяч доларів на рік. Проте їхня популярність зростає як серед іноземців, так і серед місцевих жителів, і на те є об'єктивні причини:

  • високий рівень підготовки
  • невеликі класи
  • матеріально-технічна база
  • майбутні перспективи

Муніципальні школи залежать від державного фінансування, і не можуть похвалитися солідним матеріально-технічним оснащенням на відміну приватних закладів. Невелика кількість учнів у класі говорить про те, що дитині буде приділено більше уваги. Ці школи пропонують широкий спектр знань, пропонують більше позакласних занять. Значна увага приділяється всебічному розвитку.

Чому варто вибрати освіту у США?

Американська система освіти є унікальною і показує гідні результати багато десятків років. Видатні школи, високі стандарти для отримання знань і престижність - визнані в усьому світі. Дипломи та сертифікати, отримані в США, мають вагу в будь-якій країні.

Серед найкращих приватних шкіл Америки можна виділити:

  1. Paris Saint-Germain Academy USA Pro
  2. Dwight School
  3. North Broward Preparatory School
  4. The Dallas International School
  5. THINK Global School
  6. International School of Los Angeles
  7. Windermere Preparatory School
  8. Fairfax Christian School
  9. The Brook Hill School
  10. The Village School

Приватна середня освіта США є запорукою успішної кар'єри на міжнародному рівні. Високі академічні здібності, отримані у школах США відкривають можливість навчатися у престижних світових ВНЗ.

Крім того, Америка є багатокультурною та мультинаціональною країною. Тут мешкають люди з різним рівнем достатку. Суспільство лояльне до іноземців, тому тут комфортно почуваються навіть закордонні студенти. Тут легко знайти друзів з усього світу та завести багато корисних знайомств.

Дізнайтесь більше про можливості середньої та вищої освіти за кордоном у агенції SIMPLEX.UA

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 43)
Попередня новина: Захист для роликів: як ...
Наступна новина: Все о кисте яичника

КОМЕНТАРІ

аватар країна
imamchik - 28.02.23

Класс! Афтару респект!

аватар країна
kraqatos - 28.02.23

тема реально стара