Переваги наповнювачів

Переваги наповнювачів

03.03.23 20:27 8 366

Коли коти стали домашніми улюбленцями, ми очікували, що вони пристосуються до нашого способу життя, і почалася плутанина. Більша частина зосереджена навколо ящика для сміття. Насправді котів досить легко зрозуміти, але всі варіанти — накритий або відкритий ящик, наповнювач, що злипається або не з’єднується, великий або маленький ящик — можуть викликати розчарування у виборі лотка.

Роздуми в котячому лотку

Кішки можуть бути вибагливими істотами, і ви повинні задовольняти їхні бажання як всередині, так і поза коробкою.

Чистота

Найважливішим кроком до сприяння належним звичкам котячого лотка є дотримання правил гігієни. Зачерпуйте їх коробку принаймні раз на день. Повністю міняйте підстилку один раз на тиждень, миючи коробку з м’яким милом і споліскуючи розведеним водно-відбілюючим розчином, але слідкуйте за тим, щоб видалити всі сліди запаху відбілювача. Ніколи не використовуйте миючі засоби на основі аміаку, які для кота пахнуть сечею. Ретельно висушіть ящик і заповніть його двома-трьома дюймами свіжої підстилки.

У котів дуже розвинений нюх — понад 200 мільйонів нюхових рецепторів, — що робить їх чутливими до сильних запахів і ароматів. Таким чином, коти мають високі стандарти чистоти і відмовляться використовувати лоток, який містить будь-які сліди сечі чи фекалій. Цей надзвичайно гострий нюх також є причиною того, що багато котів відмовляються від підстилок і дезодорантів із сильними парфумами та ароматизаторами, а також продуктів із природним запахом, таких як хвойні.

Субстрат

Котячий рядок у зоомагазині показує, чому власники котів плутаються, намагаючись задовольнити бажання своїх котів. Доступні десятки складів для котячих туалетів, і власники домашніх тварин можуть витратити ціле стан, щоб визначити продукт, який їм сподобається, і використовувати його постійно. Знання кількох речей про звички викорінення котів може заощадити час і гроші, тому пропустіть лякаючу рекламу та врахуйте наступні моменти:

  • Котячий туалет — відносно недавній винахід, розроблений у 1940-х роках. Раніше ящики для кішок наповнювали папером, золою або тріскою.
  • Кішки віддають перевагу тонким м’яким субстратам, таким як пісок і ґрунт, які нагадують їхнє природне середовище проживання на відкритому повітрі. Злипання або незлипання – це індивідуальні переваги кота.
  • Пил і запах можуть погіршити респіраторні захворювання котів і людей, наприклад астму. Уникайте цих небезпек і використовуйте формули без пилу та парфумів.

Мислення за межами котячого лотка

Коти можуть бути метушливими щодо того, де ви розмістите коробку, але не так складно щодо стилю коробки.

Розташування. Розташування ящика для сміття є ще одним ключовим фактором забезпечення постійного використання. Хоча ви можете віддати перевагу будці в місці, яке не суперечить вашому інтер’єру, ви повинні поставити переваги свого кота на перше місце. Ніщо не зіпсує естетику вашого дому швидше, ніж кіт, який використовує ваші кімнатні рослини чи шафу замість лотка.

Кішки віддають перевагу тихим місцям із низьким рухом людей для свого лотка. Якщо у вас є собаки, подумайте про ворота, які дозволяють котам, але не дозволяють собакам, щоб захистити вашу кішку та лоток. Якщо у вас вдома багато котів, вам знадобиться одна коробка на кота, а також одна додаткова коробка, щоб запобігти знущанням і конкуренції. Розмістіть коробки стратегічно поза межами поля зору інших котів. Кіт, якому сусіди по території забороняють доступ до лотка, знайде інше місце, щоб справити нужду.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 46)
Попередня новина: Значення іграшок для ...
Наступна новина: В США недостаточно инженеров

КОМЕНТАРІ

аватар країна
SCanelo - 04.03.23

тема реально старая

аватар країна
INFARKTT - 03.03.23

Понял не всё.

аватар країна
Level4Up - 03.03.23

відмінна інфа

аватар країна
Duhastovna - 03.03.23

слов нет,одни эмоции

аватар країна
Vostanie_is_Ada - 03.03.23

Корисного багато знайшла для себе

аватар країна
Jonesswipp - 03.03.23

Да,жостко

аватар країна
KostachPtz - 03.03.23

аватар країна
uvdem98 - 03.03.23

Поразительно!