У Рівненській області суд взяв під варту підозрюваного у вбивстві знайомого

У Рівненській області суд взяв під варту підозрюваного у вбивстві знайомого

09.03.23 09:26 0 282
За процесуального керівництва Рівненської окружної прокуратури суд обрав запобіжний захід чоловікові, якого підозрюють в умисному вбивстві свого знайомого (ч.1 ст.115 КК України).

Слідством встановлено, що ввечері 3 березня у селі Заріцьк, Рівненського району, під час застілля між 41-річним чоловіком та його 46-річним гостем виник конфлікт, у ході якого господар кілька разів вдарив свого знайомого молотком по голові. Від отриманих травм потерпілий помер на місці події, а зловмисник витягнув тіло на вулицю, заховав у ямі на території господарства та закидав його землею та гілками.

Тієї ж ночі господаря будинку, який наразі перебуває на іспитовому терміні за злочини проти життя та здоров'я, затримали у порядку ст. 208 КПК України. Йому повідомили про підозру, а обрали запобіжний захід.

Рівненський районний суд вирішив, що найближчі 60 діб підозрюваний проведе під вартою, без визначення розміру застави.

Наразі тривають першочергові слідчі та процесуальні дії, встановлюються всі обставини вчинення злочину, призначені необхідні експертизи.

Досудове розслідування проводять слідчі ВП №1 Рівненського РУП ГУНП в Рівненській області.

За вчинення вказаного кримінального правопорушення зловмиснику загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Суд оголосив вирок за ...
Наступна новина: Рівненщина: «Заробила» ...

КОМЕНТАРІ