Як вибрати генератор?

Як вибрати генератор?

13.03.23 08:42 29 505

Чи для відпочинку в таборі, для полегшення роботи на будівельному майданчику чи для подолання проблеми з електричною мережею все більше французів оснащуються генератором. Треба сказати, що цей автономний пристрій, здатний виробляти електроенергію, з роками набув все більшої популярності, а також став більш доступним. На https://matari.ua/ ви знайдете широкий вибір генераторів.

Як працює генератор?

Цей компактний пристрій для вироблення аварійної електроенергії має відносно простий принцип роботи. Тепловий двигун, що працює на бензині, мазуті, газі та іноді навіть на сонячній енергії, залежно від моделі, обертається з постійною швидкістю та посилає обертовий рух до генератора (динамо-машини або генератора). І саме ця енергія буде перетворюватися на електроенергію. Шасі, ручка, стартер, розетки 230 В або вольтметр доповнюють пристрій.

Які бувають різні типи генераторів?

Коли ми говоримо про генератор, ми відразу хвилюємося про його живлення. Це також буде частиною ваших критеріїв відбору.

Хоча ви можете знайти генератори, що працюють на маслі або сонячній енергії, зрозуміло, що найпоширенішими моделями в магазинах DIY є ті, що працюють на бензині або дизелі. Звукоізоляційний генератор також слід враховувати через низький рівень шуму.

Бензин

Бензиновий генератор, який цінується за універсальність і простоту використання, можна використовувати для багатьох цілей. Ви підключите свою побутову техніку, свої саморобні чи будівельні інструменти, а також електроприлади, призначені для кемпінгу. З боку потужності це буде неетилований 95 або 98. Загалом пропонована потужність коливається між 1500 і 6000 Вт, і з боку переваги слід визнати, що система запуску набагато простіша, ніж у дизеля, і, перш за все, набагато тихіша!

Дизель

Генератори, що працюють на дизелі, обіцяють дуже високу потужність, що перевищує 5000 Вт. Генератори, що працюють на дизелі, обіцяють дуже високу потужність, що перевищує 5000 Вт. Пристрої з дизельним двигуном запускаються стартером, як, наприклад, газонокосарки. Двигун внутрішнього згоряння є чотиритактним, що робить його кращим вибором для будівельних майданчиків та інтенсивного використання. Менш горючий, ніж бензинові моделі, головний недолік все ж слід взяти до уваги: ​​тут потужність римується з шумовим забрудненням!

Звукоізоляційні моделі

Безшумні або звукоізоляційні генератори, запропоновані протягом кількох років для запобігання незручності від шуму, є дуже цікавою альтернативою, коли пристрій потрібно використовувати в громадських місцях або під час кемпінгу.

Різні види регулювання

Регулятор є вирішальним елементом при виборі генераторної установки. Він прискорює або сповільнює оберти двигуна залежно від необхідного навантаження. Тому ми тут говоримо про поточну стабільність. Старіші моделі мають механічні регулятори, але тепер усі системи мають електронний регулятор, який забезпечує набагато плавніший струм.

Інші критерії вибору генератора

Крім суто технічного аспекту, який вже може значно допомогти вам у виборі, існує певна кількість критеріїв, які можуть його ще більше уточнити.

Необхідна потужність

Щоб визначити свої потреби в електроенергії, ви повинні спочатку скласти баланс потужності. На ваших пристроях пікова потужність (це та, яка є найважливішою, коли пристрій запускається, найпотужніша) зазначається на ваших електричних пристроях. Додаючи різні потужності пристроїв, якими ви хочете керувати, ви отримаєте необхідну потужність. Легко, чи не так?

Легкість пересування

Це важливий критерій, особливо якщо ви хочете купити генератор для домашнього використання або в поході.Це важливий критерій, особливо якщо ви хочете купити генератор для домашнього використання або в поході. Тому його вага має бути відносно невеликою, щоб його можна було використовувати та переміщувати як завгодно.

Яка ціна генератора?

Ціна буде змінюватися залежно від потужності, що постачається, і використовуваної технології. Наприклад, для професійного використання на будівельному майданчику максимальна вартість може сягати 2000 євро. Але для тих, хто хоче мати більше комфорту у разі відключення електроенергії вдома, деякі моделі (близько 2000 Вт) доступні від 250 євро.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 43)
Попередня новина: Мембранные насосы
Наступна новина: Які фактори впливають на ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
kfc_roll - 13.03.23

Я присоединяюсь ко всему выше сказанному.

аватар країна
Lunocharskiy - 13.03.23

Очень понравилась ваша статья

аватар країна
Laszkiewicz - 13.03.23

Стаття цікава, але мені здається, все це казки, не більше.

аватар країна
turbowar - 13.03.23

круто

аватар країна
fuckualice - 13.03.23

Я звичайно, мало, що тямлю в даній темі, але постараюся осилити.

аватар країна
AlekArm - 13.03.23

А можно узнать, у вас дизайн сайта шаблонный? Тоже себе такой хочу…

аватар країна
Duxelr - 13.03.23

Мені все сподобалося

аватар країна
Vanek_Inc - 13.03.23

І правда креатив ... супер!

аватар країна
DD_support - 13.03.23

відмінний приклад стоїть матеріалу

аватар країна
rixavie - 13.03.23

Супер-пупер!

аватар країна
milkbaka - 13.03.23

детальніше ласка

аватар країна
BlackDisHat - 13.03.23

А чи давно запустили цей сайт?

аватар країна
O9C4KI - 13.03.23

Вот так история!

аватар країна
co84k4 - 13.03.23

Побольше б таких постов на блоге.

аватар країна
invrs - 13.03.23

Хороша стаття, дізнався багато нового!)

аватар країна
blunt420420 - 13.03.23

ну что тут скажешь…

аватар країна
Allcashinout - 13.03.23

отличный пример стоящего материала

аватар країна
artik_63 - 13.03.23

Все подобається. Спасибі за пост!

аватар країна
Sspaces - 13.03.23

спасибі за цікаву ретроспективу!

аватар країна
Bec1488 - 13.03.23

Очень и очень неплохо!!!

аватар країна
you_missed_me - 13.03.23

Так, досить цікава стаття.

аватар країна
Chitcoin - 13.03.23

прочитала з задоволенням

аватар країна
Pahomka - 13.03.23

Сайт просто чудовий, порекомендую всім знайомим!

аватар країна
martyjohns - 13.03.23

Восхитительно..

аватар країна
andwerm9 - 13.03.23

Тільки золоті руки могли набити такий прикольний матеріал

аватар країна
Lizard00011 - 13.03.23

Після прочитання навіть мені тема стала цікава.

аватар країна
DogDoggyDog - 13.03.23

Ну жесть конечно…

аватар країна
AlexKott - 13.03.23

І правда креатив ... супер!

аватар країна
sad4ort - 13.03.23

я вже писала про це в своєму блозі