Викрито чергового українського ексрятувальника,який перейшов на службу до окупантів

Викрито чергового українського ексрятувальника,який перейшов на службу до окупантів

26.03.23 09:21 0 271
За процесуального керівництва Рівненської обласної прокуратури колишньому співробітнику ДСНС Луганщини повідомлено про підозру у державній зраді (ч. 1 ст. 111 КК України).

За даними слідства, житель м. Кадіївка (колишня назва – Стаханов), Луганської області, до 2015 року працював в структурі ДСНС України, але звільнений зі служби у запас ЗСУ за систематичні прогули. Проте, вже в умовах окупації чоловік перейшов на бік агресора.

У 2017 році він склав присягу на вірність «ЛНР» та вступив на службу до так званого Міністерства надзвичайних ситуацій та ліквідацій наслідків стихійних лих квазіреспубліки. Підозрюваний донині працює на посаді заступника начальника Стаханівського ДПРЗ та виконує злочинні накази терористів, діючи всупереч інтересам України.

Досудове розслідування за спеціальною процедурою здійснює Управління СБ України в Рівненській області.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 12 до 15 років, з конфіскацією майна або без такої.

Примітка: відповідно до ч. 1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Працівники органів ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ