Що таке вагінальні кульки?

Що таке вагінальні кульки?

28.03.23 09:15 1 362

Вагінальні кульки нещодавно пережили сплеск популярності після того, як їх показали у серії «П'ятдесят відтінків сірого», але вони існують приблизно з 500 року нашої ери. Вони використовуються жінками як у кінк-спільноті, так і за її межами.

Кульки Ben Wa є невеликими обтяженими кульками, призначеними для введення в піхву. Зазвичай вони йдуть парами та іноді пов'язані між собою ниткою. У них також може бути мотузка, яка бовтається і може полегшити їхнє видалення. Вони бувають різної ваги та розміру і можуть бути виготовлені з різних матеріалів, включаючи метал, скло, силікон та пластик.

Вагінальні кульки також відомі як кулі Кегеля. Люди купують їх для використання або як секс-іграшки та допоміжного засобу для мастурбації, або як тренажера, що використовується для зміцнення м'язів тазового дна.

Чому вони подобаються людям?

Людям подобаються вагінальні кульки з кількох причин, залежно від того, навіщо вони були придбані.

Тренування тазового дна

Сильні м'язи тазового дна можуть зробити секс кращим як для жінок, так і для їхніх партнерів. Під час сексуального контакту здатність жінки стискатись навколо свого партнера може посилювати його відчуття. Збільшення припливу крові до цієї області та полегшення скорочення м'язів також може зробити секс приємнішим для жінки. Проте слід зазначити, що докази цієї переваги переважно анекдотичні.

Крім того, старіння, пологи та ожиріння можуть послабити ці м'язи та призвести до нетримання сечі. Тренування цих м'язів може допомогти вам запобігти потенційно неприємним підтіканням сечі.

Вагінальні кульки не завжди потрібні для цих вправ. Звичайні вправи Кегеля чудово працюють, як і багато основних вправ, що вимагають одночасного залучення безлічі різних м'язів. Тим не менш, вагінальні кульки можуть допомогти сфокусувати ці вправи або надати альтернативу.

Ви можете використовувати вагінальні кульки для зміцнення тазового дна одним із двох способів:

  • Вставте їх, утримуючи на місці протягом декількох хвилин, доки ви рухаєтеся природним чином.
  • Виконуйте з ними вправи Кегеля

Секс-іграшка

Вагінальні кульки можна використовувати окремо або з іншими сексуальними засобами, такими як вібратор. Більшість людей не рухають ними повторно у піхву та з нього, як ви могли б використовувати фалоімітатор. Натомість вони виявили, що кульки можуть посилювати усвідомлення, збудження та відчуття, якщо їх залишити всередині або обережно переміщати.

У чому різниця між кульками Ben Wa та анальними кульками?

Кульки Ben Wa можуть безпечно використовувати більшість жінок. Тим не менш, вагінальні кульки ніколи не слід використовувати в анусі, оскільки вони можуть потрапити надто далеко в товсту кишку.

Анальні кульки, з іншого боку, є секс-іграшкою з кількома маленькими кульками, з'єднаними разом в ряд. І чоловіки, і жінки можуть вставляти та виймати анальні кульки із прямої кишки для задоволення.

Як безпечно спробувати вагінальні кульки?

Вагінальні кульки не можна використовувати більше чотирьох годин. Крім того, їх не можна використовувати ні під час вагітності, ні під час поновлення після пологів.

Намагайтеся уникати пористих матеріалів, щоб знизити ризик зараження. Крім того, обов'язково чистіть м'ячі Ben Wa після кожного використання.

Багато жінок вважають, що використання м'якого мастила може зробити введення вагінальних кульок більш комфортним. Просто пам'ятайте, що якщо ви використовуєте силіконовий пристрій, ви повинні використовувати мастило на водній основі.

Догляд та очищення

Чищення секс-іграшок є життєво важливим для вашого сексуального здоров'я. Ви можете чистити м'ячі Ben Wa за допомогою антибактеріального мила та води. Якщо ваша іграшка виготовлена із силікону, нержавіючої сталі або пірексу, ви можете використовувати верхню полицю посудомийної машини.

До більшості секс-іграшок додається інструкція з правильного догляду та чищення.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 30)

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Valera123 - 28.03.23

Монетизацією краще займіться. А так чудово!