Бізнес-медіація в Україні - чому вона актуальна під час війни?

Бізнес-медіація в Україні - чому вона актуальна під час війни?

28.03.23 22:42 0 771

Сучасні соціально-економічні зміни та стрімкий розвиток інформаційних технологій зумовлюють перегляд звичних способів реагування на конфліктні ситуації. Якщо раніше довгі судові процеси були нормою, то зараз проблеми значно швидше вирішують послуги бізнес медіації. Саме на цьому спеціалізуються команди медіаторів, такі як Commercial Mediation Group, які здатні ефективно розв'язати конфлікти у бізнесі та інших сферах. Причому особливої актуальності подібні послуги набули в Україні в умовах воєнного стану.

Коли варто звертатися до медіатора?

Медіатор – це незалежна особа, яка виступає посередником між сторонами, що конфліктують, та організовує комунікації для досягнення згоди у спорах. Допомога спеціаліста зазвичай потрібна коли:

  • виникла гостра суперечка з бізнес-партнерами;
  • в колективі почалися проблеми;
  • необхідно якісно провести переговори;
  • є бажання розвинути навички управління складними ситуаціями тощо.

Зокрема, фахівці Commercial Mediation Group працюють в Києві, Львові та інших містах України. Робота з замовниками проходить як при особистій зустрічі, так і онлайн. При цьому основний напрямок діяльності CMG – медіація в бізнесі, а у вирішенні складних ситуацій може брати участь один медіатор або одразу декілька.

Чому українці обирають послуги медіації?

Багаторічна практика спеціалістів дозволяє успішно знаходити оптимальне рішення навіть у найскладніших ситуаціях. Так, серед плюсів команди CMG замовники відзначають:

  • медіатори використовують найсучасніші методики розв’язання конфліктів;
  • є великий досвід успішного вирішення спорів в українських реаліях;
  • організація медіаційної роботи проходить з урахуванням специфіки бізнесу;
  • прийнятна вартість послуг.

Місія спеціалістів-медіаторів – швидко та екологічно вирішити спори у бізнесі будь-якої складності

Медіатори індивідуально підходять до кожного окремого питання, враховують інтереси всіх учасників конфлікту. Клієнти зможуть обрати правильне рішення, взяти відповідальність на себе, самостійно знайти відповіді на питання, побудувати конструктивні відносини.

Медіація здатна зробити бізнес стабільним, сильнішим, результативним. Краще спрямувати ресурси на розвиток, ніж витратити час та гроші на тривалий та виснажливий конфлікт, особливо і так в критичних умовах воєнного стану.

Джерело: офіційний сайт команди медіаторів www.cmg.org.ua

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 52)
Попередня новина: Де можна взяти якісне ...
Наступна новина: Робота в Польщі для ...

КОМЕНТАРІ