У Рівненській області захист суб’єктів господарської та інвестиційної діяльності – один з пріоритетів прокуратури

У Рівненській області захист суб’єктів господарської та інвестиційної діяльності – один з пріоритетів прокуратури

30.03.23 08:22 0 336
28 березня 2023 року в Рівненській обласній прокуратурі під головуванням її керівника Андрія Рудницького відбулася зустріч з представниками бізнес-асоціацій регіону та України.

У заході взяли участь керівництво Рівненської ОВА та обласної прокуратури, начальник профільного управління Офісу Генерального прокурора, а також представники Американської торговельної палати в Україні, Європейської Бізнес Асоціації, Асоціація «IT Ukraine», територіальний представник у Рівненській області ВГО «Асоціація платників податків України», територіальний представник у Рівненській області Федерації роботодавців України, керівництво Рівненської торгово-промислової палати, керівництво групи компаній «Стоград», керівництво ТОВ «Традекс Агрі».

Під час зустрічі учасники акцентували увагу на важливості захисту прозорого бізнесу та недопущенні тиску на нього з боку правоохоронних органів. Крім того, підняли питання боротьби, у співпраці з громадськістю та сумлінними підприємцями, зі злочинними проявами недоброчесних підприємців.

«В умовах тривалої широкомасштабної військової агресії рф проти України надважливим залишається питання підвищення рівня довіри з боку бізнесу до державних інституцій, створення передумов для ефективного інвестування в економіку, розвитку доброчесного бізнесу як в умовах воєнного часу, так і після нашої Перемоги», – підкреслив керівник обласної прокуратури.

В ході зустрічі обговорили також алгоритм подальшої співпраці бізнес-асоціацій з органами прокуратури, обміну інформацією та оперативного реагування на будь-які прояви безпідставного тиску на бізнес з боку правоохоронних органів регіону.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівному до 14 років ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ