Популярні варіанти фасадів для шаф-купе

Популярні варіанти фасадів для шаф-купе

06.04.23 12:39 6 427

Шафи-купе не втрачають своєї популярності серед користувачів, адже вони здатні зберегти простір навіть у невеликому приміщенні, за рахунок своєї лаконічної та продуманої конструкції. Правильно організувавши внутрішнє наповнення, ви можете зберігати навіть у невеликій шафі безліч речей. При цьому такий варіант меблювання ще й виглядає по-сучасному стильно. Все залежить від вибору фасаду, який створює перше враження про майбутню конструкцію. 

Класичні та сучасні – найактуальніші види фасадів шаф-купе

Сьогодні замовники меблів майже не обмежені у виборі варіантів фасадів. В каталогах виробників представлено стільки стильних рішень, що очі просто розбігаються. То який із них обрати вам? Найбільш популярними залишаються такі види фасадів:

  • Дзеркальні. Дзеркальна поверхня візуально збільшує площу приміщення та надає відчуття додаткового простору. Тому шафи-купе з суцільними дзеркалами або вставками з них переважно встановлюють в невеликих кімнатах: передпокої чи спальні.
  • Фотодрук. Завдяки сучасним технологіям вдається досягти максимально чіткого та якісного зображення. Такий фасад виглядає яскраво та оригінально. На вибір замовникам представлений величезний вибір фотографій різної тематики: від дитячих казкових героїв чи природного пейзажу до футуристичної абстракції.
  • Пластик. Бюджетний варіант фасаду з широким вибором відтінків. Поверхні можуть бути тонованими, напівпрозорими або повністю прозорими.

Фасад шафи-купе з пластику 

  • Бамбук. Такий фасад підійде для інтер’єрів у східному стилі. Його головна перевага – екологічність.

Якщо ви хочете придбати дійсно ексклюзивне рішення для свого дому, тоді вам підійдуть шафи на замовлення від відомої української компанії «Меблі-ПВМ».

Як вибрати фасад для шафи-купе?

Кожен із вищевказаних варіантів має свої переваги та недоліки, що лише ускладнює вибір. І вам, і виробнику шафи-купе буде простіше, якщо ви:

  • Зможете визначити максимальну суму, яку готові витрати на реалізацію проекту.
  • Обиратимете фасад з урахуванням особливостей та стилістики інтер’єру приміщення, де буде встановлено шафу.

Враховуйте всі ці фактори, довіряйте власному смаку та рекомендаціям виробника, тоді вам вдасться підібрати найкраще рішення для свого дому, що порадує вас не лише функціональністю та довговічністю, а й презентабельністю. А з часом ви можете замінити старий фасад на інший та перевтілити інтер’єр вашого дому згідно з новими дизайнерськими трендами.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 41)
Попередня новина: Онлайн-курси Golang з ...
Наступна новина: Підтримай українське! Як ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Dreik1306 - 06.04.23

тема реально стара

аватар країна
BROYDYAGA - 06.04.23

Каждая статья автора отлична от предыдущей. Вывод: читать автора :)

аватар країна
cera420 - 06.04.23

Я вот думаю, а где Вы материал взяли для этой статьи? Неужели из головы?

аватар країна
tjmjmt - 06.04.23

Я ось думаю, а де Ви матеріал взяли для вирішення описаної у статті, невже з голови?

аватар країна
luidyada - 06.04.23

Изумительно!

аватар країна
ikolki - 06.04.23

супер оригинально