Переваги каналів Telegram

Переваги каналів Telegram

07.04.23 19:40 1 600

Telegram є однією з платформ для соціальної взаємодії та спільнот. Він заснований на месенджері, але виходить за його межі. Маючи понад 400 мільйонів активних користувачів щомісяця та найвищі темпи зростання серед месенджерів, Telegram прагне стати No1 у найближчі кілька років. І для цього є вагомі причини. А також, якщо вас цікавлять Телеграмм канали України, то на сайті https://telepot.ru, ви знайдете всю необхідну інформацію.

Що таке Telegram?

Telegram — програма для обміну миттєвими повідомленнями, запущена в 2013 році командою Павла Дурова. Основна відмінність від інших месенджерів – високий рівень конфіденційності та безпеки. Чати мають наскрізне шифрування, і існує спеціальний тип чатів, які називаються секретними. Крім безпеки, Telegram пропонує кращу зручність використання та досвід користувача з кількома інструментами для створення спільнот, обміну файлами, створення та обміну стікерами, надсилання голосових і відеоповідомлень, здійснення голосових і відеодзвінків. У Telegram є як мобільні, так і настільні програми.

Що таке канал Telegram?

Канал Telegram — це інструмент спільноти для трансляції контенту для передплатників. Це схоже на групи на сторінках WhatsApp або Facebook. На каналах підписники можуть переглядати і ділитися будь-яким контентом, але не можуть залишати до нього коментарі (для спілкування з передплатниками існують групи Telegram). Telegram-канали підтримують трансляцію за розкладом (або миттєво) тексту, зображень, відео, посилань, файлів. Кожен канал має статистичну опцію – власники можуть відстежувати його зростання, джерело зростання, походження користувачів, їхню залученість.

Канали Telegram використовуються для багатьох цілей – обмін розважальним або корисним вмістом на цю тему, ведення блогів, бізнес-маркетинг, продаж товарів і послуг тощо. Ви можете використовувати канали Telegram для збільшення продажів, отримання додаткового прибутку від реклами, підвищення впізнаваності бренду, підвищення рівня клієнтів обслуговування та ін.

Однією з головних переваг каналів Telegram є можливість мати необмежену кількість учасників і підписників. Наприклад, групи WhatsApp дозволяють приєднатися до 200-2500 користувачів.

Види телеграм каналу

Існує два типи каналів Telegram: публічні та приватні.

Загальнодоступні канали можуть легко отримати доступ для всіх користувачів. Канал можна знайти в пошуку Telegram або Google Search за ключовими словами. Загальнодоступні канали мають короткі або фірмові URL-адреси, які можна будь-коли редагувати. Наприклад, https://t.me/appsgeyserChannel. Перш ніж приєднатися до нього, усі користувачі можуть прокручувати вміст і вирішити, чи є він достатньо цінним для них, щоб підписатися.

Приватні канали, навпаки, не відкриті для всіх. Доступ до каналу надається за спеціальним посиланням у запрошенні, яке можна будь-коли змінити. Посилання генерується Telegram у такому форматі – https://t.me/joinchat/AAAAAFZa1f0dNH0J4bJhAg. Приватні канали не можна знайти за допомогою пошуку. Користувачі можуть переглянути вміст, перш ніж приєднатися до нього.

Telegram дозволяє творцям будь-коли змінювати тип каналу з публічного на приватний і з приватного на публічний.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 38)

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Aleks1982nino - 07.04.23

думки здорові, але важко читати, не знаю чому.