У Рівненській області суд взяв під варту підозрюваного у вбивстві вагітної дружини

У Рівненській області суд взяв під варту підозрюваного у вбивстві вагітної дружини

17.04.23 08:47 0 176
За процесуального керівництва Сарненської оружної прокуратури суд обрав запобіжний захід підозрюваному в умисному вбивстві вагітної дружини (п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України).

Слідством встановлено, що вночі 6 квітня між нетверезим 27-річним чоловіком та його 20-річною вагітною дружиною виник черговий конфлікт на ґрунті ревнощів. Подружжя у цей час перебувало у селі Дроздинь, Сарненського району, у батьків жінки. Чоловік, у ході конфлікту, вдарив кілька разів дружину ножем у шию. Від отриманих травм потерпіла померла на місці події ще до приїзду медиків, а чоловіка затримали за кілька годин на околиці села.

Того ж дня йому повідомили про підозру, а 7 квітня, Рокитнівський районний суд обрав підозрюваному запобіжний захід – 60 діб тримання під вартою, без права внесення застави.

Свою вину чоловік визнає частково, переконує, що вбивати дружину не хотів.

Досудове розслідування проводять слідчі ВП №2 (смт Рокитне) Сарненського РВП ГУНП в Рівненській області.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років, а то й довічне.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопіль: у духовному ...

КОМЕНТАРІ