Міський голова Тернополя Сергій Надал взяв участь у Міжнародному саміті міст та регіонів

Міський голова Тернополя Сергій Надал взяв участь у Міжнародному саміті міст та регіонів

23.04.23 13:08 0 159
20 квітня у Києві відбувся Міжнародний саміт міст та регіонів, участь в якому взяли понад 250 представників муніципалітетів з-понад 50 країн світу онлайн та офлайн, а також представники Європейського Союзу та Ради Європи. До Саміту також долучилися мери українських міст, голови громад, керівники областей та районів, народі депутати тощо.

Міський голова Тернополя Сергій Надал відвідав Саміт разом з польськими партнерами: президентом і секретарем ради м. Єленя-Гура і заступником президента м. Хожува.

«Сьогоднішній Міжнародний саміт присвячений партнерству міст України і Європи, підтримці й відбудові. Слово «партнерство» набуло нового змісту у час війни. Багато європейських країн та міст стали нашими надійними партнерами, - відзначає Сергій Надал. - З перших днів повномасштабного вторгнення українці, які згуртувалися у своїй боротьбі за незалежність і свободу відчули всебічну підтримку від міжнародних інституцій та організацій. У нашій спільній єдності здобудемо українську і світову Перемогу над російським ворогом».

За підсумками роботи Саміту підписано Декларацію за участю 30 країн світу, Ради Європи, ЄС та Європейського комітету регіонів, яка підтверджує готовність міжнародних партнерів допомогти у відновленні постраждалих українських міст від російського терору.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині перекрито ...
Наступна новина: В Тернополі близько сотні ...

КОМЕНТАРІ