У Рівненській області водієві,який п’яним спричинив смертельну ДТП,повідомлено про підозру

У Рівненській області водієві,який п’яним спричинив смертельну ДТП,повідомлено про підозру

23.04.23 13:56 0 342
За процесуального керівництва Рівненської обласної прокуратури 39-річному жителю колишнього Гощанського району повідомлено про підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом в стані сп'яніння, що спричинило смерть одного потерпілого та завдало середньої тяжкості тілесні ушкодження іншому (ч. 3 ст. 286-1 КК України).

У ході розслідування встановлено, що чоловік, 18 вересня минулого року, не маючи права на керування транспортним засобом сів за кермо автомобіля Audi A6 в стані алкогольного сп'яніння. На трасі Київ-Чоп, поблизу села Дмитрівка Рівненського району, здійснюючи поворот наліво він допустив зіткнення із попутним автомобілем Honda Accord.

У результаті ДТП постраждали двоє жителів Київщини. Водій автомобіля марки Honda отримав середньої тяжкості тілесні ушкодження, а його пасажир від отриманих травм помер у лікарні за кілька днів.

Наразі вирішується питання обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Досудове розслідування здійснюють слідчі СУ ГУ НП в Рівненській області.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий строк.

Примітка: відповідно до ч. 1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У бібліотеці-музеї ...
Наступна новина: 22 квітня у парку Сопільче ...

КОМЕНТАРІ