У Рівненській області за придбання та зберігання психотропних речовин острожанина засуджено до 5 років позбавлення волі

У Рівненській області за придбання та зберігання психотропних речовин острожанина засуджено до 5 років позбавлення волі

01.05.23 08:07 0 186
За підтримання публічного обвинувачення Острозьким відділом Здолбунівської окружної прокуратури 23-річного хлопця засуджено за незаконне придбання та зберігання психотропних речовин в особливо великих розмірах, вчинене протягом року після засудження за цією ж статтею (ч. 2, ч. 3 ст. 309 КК України).

Доведено, зокрема, що житель Острозької громади, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за зберігання психотропних речовин, на шлях виправлення не став і знову вчинив аналогічний злочин.

У травні 2022 року, після засудження за попереднє правопорушення у сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин, правоохоронці зупинили порушника, який перебував на іспитовому терміні та виявили при ньому майже пів кілограма психотропної речовини «PVP». Але навіть тоді чоловік висновків не зробив, і у серпні минулого року поліціянти знову вилучили в нього писхотропи.

Острозьким районним судом обвинуваченого визнано винним та засуджено до 5 років 1 місяця позбавлення волі.

До набрання вироком законної сили чоловік перебуватиме під вартою, а сторони можуть оскаржити вирок в апеляційному суді.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Подорож до Туреччини ...
Наступна новина: Рівненщина: у Здолбунові ...

КОМЕНТАРІ